2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
کی گفته واجبه؟تا ابد که پدرو مادر نباید جور بچشونو بکشن .پسر بزرگ شده توان کار کردن داره .خودش کار ک ...

گفتم اگر نیازمند باشه پسر

بله واجبه میتونید زنگ بزنید بپرسید 

البته اگر بحث شرعی اش براتون مهمه

اگه پسر می‌تونه کار کنه و یه خونه معقول تهیه کنه در اونصورت واجب نیست

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
کی گفته واجبه؟تا ابد که پدرو مادر نباید جور بچشونو بکشن .پسر بزرگ شده توان کار کردن داره .خودش کار ک ...

تا ابد؟ من کادو عروسی هم که باید پدرش میداد رو شوهر خودم خرید بهشون داد بدن. ما هیچ وقت یه دستمال کاغذی ازش نخواستیم ولی وضعیت مملکت کارو واسمون سخت کرد من باردار شدم ناخواسته واسه بار دوم و کارمو از دست دادم یهو دستمون خالی شد الانم تو این منلکت چه جوری یه شبه ۵۰۰میلیون جور کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ان شاءالله براتون بیشتر بسازه

ولی چشمتون به مال کسی نباشه

بلخره اونا هم عمری زندگی کردن حالا نمیشه ازشون توقع داشت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

جام همین الانشم با دوتا بچه کوچیکه به خدا دیگه درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم

برید محله ی پایین تر .

این چه خونه ی کوچیکیه که یهویی ۶۵۰ گذاشته روش .حتما جای خوبیه.یکم محل زندگیتون رو عوض کنید بیایید جای متوسط

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اگه برعکس بششه چی؟ ایا وظیفه ی پسر هست که به پدرو مادرش کمک کنه؟

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

وقتی اینقدر پول ندارین برید ی جای قیمت مناسب اجاره کنین

دونفرین دیگه بنفع خودتونه ی جای کوچکتر بگیرین

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

لابد خیلی چشم به راهه این پول بوده تا دستش بیاد

و اینکه چرا فکر میکنی لازم نداره ؟  خرج زندگی رو میده 

میخواد سودش رو بگیره که بچه هاش با زن و فرزند  و داماد و نوه میان خونش از پس خرجش بر بیاد 

ماکه از سمت پدر خودم و پدر شوهر هزار تومن حمایت نشدیم (جهاز منم هم خوده شوهرم خرید)  تازه یه چیزی هم کمک کردیم بهشون  هر سری رفیتیم یخچال خونشون رو پر کردیم 

چرا فتوا صادر میکنین، واجبه؟! اصلا هم واجب نیست آدم ناراحت میشه که پدر آدم کمکش نمیکنه اما تو این د ...

دوست عزیز من چرا باید از خودم فتوا صادر کنم مگه من مرجع تقلیدم؟!

گفتم اگر پسر نیازمند باشه و نتونه پول جور کنه و خب پدر هم مشکل مالی نداشته باشه بله بهش واجبه کمک کنه چون جزو نفقه محسوب میشه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
تا ابد؟ من کادو عروسی هم که باید پدرش میداد رو شوهر خودم خرید بهشون داد بدن. ما هیچ وقت یه دستمال کا ...

عزیزم پست بالا نوشتم .خودتون زندگیتون رو بچرخونید 

خونتون رو عوض کنید .نمیدونم کجا ساکنید که هم میگی یهو ۶۵۰ خواسته هم کوچیکته

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️