بخاطر اضطراب فراگیر و مداوم و حملات پنیک.فعلا که یک ماهه دارو میخورم فقط حملات پنیک کنترل شده همچنان اضطراب دارم.یعنی از خواب که بیدار میشم شروع میشه تا دوباره بخوابم.نه میتونم کار کنم نه امید دارم نه خوشحالم فقط و فقط اضطراب دارم و میترسم مدام دلشوره دارم انگار تو دلم رخت میشورن😢.کیا مثل منن؟یعنی خوب میشم؟دلم برای بچه هام میسوزه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلیا تو سنین پایین تر از تو هم داروهای اعصاب میخورن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خوب میشی من توی ۲۲ سالگی داروی عصاب خوردم فقط باید خودتم بخای بیین چی باعث این حال بدتت شده رفعش کن
من کلا استرسی بودم.یه دوره خودم بیماری سخت گرفتم و چند سال طول کشید،داغ جوان دیدم و بدتر شدم و اخیرا هم پسرم بیمار شد و سر اون دیگه داغون شدم.واقعا هیچی دست من نبود ولی الان خیلی تلاش میکنم ریلکس باشم ولی کنترلش از دستم خارجه
آلپرازولام،نورتریپتیلین،پرانول.اینارو یک ماهه میخورم و چند روزه سرترالین هم برام شروع کرده از دوز پا ...
خب هیچکدومشون مشکل ندارن فقط لطفن بانظر پزشک کم یا زیادش کن اگه دیدی بعدیه مدت اثرقبل رو برات نداشت سرخود دوزش یا تعدادش رو زیاد نکن مخصووووووصن الپرازولام رو
آلپرازولام،نورتریپتیلین،پرانول.اینارو یک ماهه میخورم و چند روزه سرترالین هم برام شروع کرده از دوز پا ...
من هم خودم هم پسرم اختلال اضطراب داریم پسرم از شدت اضطراب درگیر تیک عصبی شده و دارو میخوره خودم هم فلوکستین . پوکساید و الپرازولام میخوردم بهترشدم خیلییی بهترر الان فقط بعضی شبا ک کمی تپش قلب دارم ونا ارومم الپرازولام میخورم