2777
2789
عنوان

حق با کیه

294 بازدید | 38 پست

چند شب پیش خونه مامانم بودیم شوهرم یه دوست بدردنخور داره که هی میره پیشش دوباره میخواست بره که من معمولا کاری ندارم ولی اون روز چون شوهرم تازه از مأموریت اومده بود و دلتنگش بودم نذاشتم بره ساعت ۱۱ و نیم شب تو اتاق بودم که مامانم گفت شوهرت فرار کرد 

رفتم دیدم داره سوار ماشین میشه هر چقدر گفتم دیره باید بریم خونه نرو و ... گوش نداد و رفت 

بعد زنگ زدم گفت مامانت به چه حقی گفت فرار کرد 

مگه من رفتم دزدی یا مواد بزنم و ... 

گفتم این حرفا چیه دزدی و مواد و ... به ذهن ما هم خطور نمیکنه 

مامانم چون چندبار دید میخوای در بری من نمیذارم رو این حساب اصطلاح فرار کرد رو استفاده کرد 

خلاصه اومد و جلو داماد بزرگمون به مامانم گفته بوده من مرد خونم بچه نیستم که بگید فرار کرد و ... 

مامانم هم که تاحالا تو عمرش جواب کسی رو نداده و خیلی نجیب و شریف و مهربونه فقط گفته بوده منظور بدی نداشتم و دیده بوده این کوتاه نمیاد سکوت کرده بوده 

شوهر خواهرمم ناراحت شده بود که شوهرم واسه مامانم خط و نشون کشیده بدون خداحافظی پاشده و رفته 

من امشب اینا رو فهمیدم و حسابی به شوهرم پیام های آب دار دادم و از خجالتش دراومدم اون قربون صدقه مامانم رفت دید من کوتاه نمیام جوابمو داد و بازم گفت مادرت اشتباه کرده 

به نظرتون با این ادمیکه حرمت سرش نمیشه و زبون نفهمه چیکار باید کرد ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم خب ؟ من اصلا نمیتونم کوتاه بیام

باید کوتاه بیای بلاخره اون شوهرته مادرتم مادرته

همین قضیه برای منم یکبار پیش اومده بود

چیکار میشه کرد؟؟ بدتر روش ب روتون باز میشه

بخداا 

ولش کن 

اگ کش بدی میخواد بگه خوب کردم اصلا 

نظر

بنظرم هنوز باهاش کل کل نکن ب اون رفبقش اگه دسترسی داری بگو فلانی مجرد نیس همیشه خدا باهاش بچرخی مادرت درکت می‌کنه زیاد نگران بحث داماد و مادرزن نباش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

حرمت.. شوهر من خونه بابام اینا سر یه بهانه بچگانه پاشده که جمع کنید بریم، بچم گریهههه که نه نریم اونم جلو در ورپدی که باید بریم، 

رفته با بچه تو ماشین نشسته که منم وسایلام جم کنم برم، بابام گفت نرو میرم دنبالش میگم بیاد

گفتم بابا نرو من می‌دونم نمیاد (مطمئن بودم نمیاد نمیخاستم بابام خودش کوچیک کنه...)

چند دقیقه گذشت بابام نیومد، مطمئن بودم داره با این سن‌اش منت داماد می‌کشه که اشکال نداره بیا شام بخور...

جم کردم رفتم دیدم پای ماشین وایساده..

گفت بابا تو که اومدی،، خلاصه با لبخند خداحافظی کردم که یه وقت دیگه میایم و...

ولی خیلی دلم شکست از بی‌حرمتی که به بابام شد...

بعضی وقتا از خودم دلم میگیره که آنقدر مراعات حال شوهرم میکنم و کوتاه میام... 

چون کش مکش و تنش بیشتر نشه و...

الان اگر من خونه مادر شوهرم همچین حرکتی میزدم مرد چیکار میکرد؟! حتی تو ذهن هم نمی‌گنجه که به جوابی برسم...

بنظرم هنوز باهاش کل کل نکن ب اون رفبقش اگه دسترسی داری بگو فلانی مجرد نیس همیشه خدا باهاش بچرخی مادر ...

اخه مامان من خیلی فداکار و مظلومه اصلا نمیدونه تیکه انداختن یعنی چی و تا حالا برادرام و پدرم و داییام هیچکی به مامانم تو نگفته زورم میاد یکی از راه نرسیده به مامانم جسارت کنه 

ولی مادرشوهرم از اون چشم سفیدهای پاچه پارست در حد یه بچه کوچیک نفهم و حاضر جوابه شوهر نادون من مامانمو با مادر اژدهای خودش اشتباه گرفته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرمت.. شوهر من خونه بابام اینا سر یه بهانه بچگانه پاشده که جمع کنید بریم، بچم گریهههه که نه نریم اون ...

چرا انقدر کوتاه میای یه ضرب شصت نشون بده حساب کار دستش بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مامان من خیلی فداکار و مظلومه اصلا نمیدونه تیکه انداختن یعنی چی و تا حالا برادرام و پدرم و داییا ...

متاسفانه همینه منم شوهرم مادرش و خواهرش بقران دخالت و بد وبیراه اما خواهر من یبار حتی شوهرمو ندیده چون راهش دوره یه شهر دیگه اس و مادرم هم ازم دوره اصلا نمیتونن ب شوهرم توهینی کنن ولی مادر شوهر من حرفی میزنه من ناراحت بشم ب شوهرم بگم میگه مادرت اینجوری میگم خواهرت میگه خواهر خودت فلان اینا بابا یه حرف از خواهر من بگو یا مادرم تا قبول کنم میگه نه اسم مادرم و بیاری منم از مادرت میگم خیلی رو مخه واقعا

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

مثلاً تو موقعیت من چکار میکردی؟

پرتش میکردم بیرون نمیذاشتم بچه رو ببره و داد میزدم هررری حق نداری پاتو اینجا بذاری چون لیاقت اینجا رو نداری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40