2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست
من فکر میکنم مث شیشلیکم 🤣خوشمزه و جذابم و اکثرا دوستم دارن و بخاطر خفن بودن جذبم میشن🤣🤣🤣🤣

شیشلیک عالیه آدمو جذب میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن خود خوشم حالا نمیتونم اینجا باز کنم چرا میگم شیشلیکم ...ولی مطمئنم غذا بودم خود خودش بودم😅

خیلیم عالی😎

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شامی مرغ😂

نسبت به گوشت ارزون تره ولی خوشمزه تر

ماهیچه   

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دلمه های شما بهترینه پس من اخلاقای به خصوصی دارم نمیگم خوبم یا بدم ولی خیلیا دوس ندارن، سردم، خشگم ب ...

و این اختلافها بنظرم خیلیم خوبه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
و این اختلافها بنظرم خیلیم خوبه

بله درسته

من جوجه غوره بادنجونم هر کی سلیقه داشته باشه دوستم داره😋

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من جوجه غوره بادنجونم هر کی سلیقه داشته باشه دوستم داره😋

یه بار خونه خواهرشوهرم خوردم خوشمزه بود

فکر میکنم پیتزا پپرونی باشم با سس فلفل زیادی!!! ازاین جهت که از ظاهرش خیلی خوشمزه و بوی عالی داره ولی وقتی تست میکنی میفهمی چقدر از درون پر از آتش و سوزنده هست 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
جوووننن بخورمت🤣🤣🤣#شوخی

مواظب باش سوخته نشی🤣

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤