2777
2789
عنوان

بخاطر کادوی روز زن طلاق بگیرین 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم حتی تبریک هم نگف و واس مادری استوری گذاشت خودم رفتم خرید کردم سالن رفتم و.......بیشتر ازون ...

اافرین زن قدرتمند توییی افرینننن

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هر سال روز زن یه مشت خل و چل برای کادو با مشت و لگد می افتن به جون هم

درک نمیکنم به خدا

من خودم روز زن از طرف پدرم با پول خودم گل خریدم با شیرینی دادم به مادرم گفتم بابا خریده

طفلی بابامم مریض بود

توجههه با ی بیرون رفتن ساده با ی تبریک قشنگو عاشقانه هم جمع میشه اخه قهر؟؟؟

شوهر من روز زن تا ۱۱ شب سر کار بود ،خدایی گناه داره گیر بدم بهش که چرا تبریک نگفتی چرا کادو ندادی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهر من روز زن تا ۱۱ شب سر کار بود ،خدایی گناه داره گیر بدم بهش که چرا تبریک نگفتی چرا کادو ندادی

چون برای شما و زندگیش داره تلاش میکنه

آدم از شریک زندگیش توقع دارهر.هرچقدرم دستش تنگه یه شاخه گل .

نیم کیلو شیرینی اصلا دوتا کیک بسته بندی .

آقا یه تبریک خشک و خالی

وقتی طرفت عین بز برخورد میکنه باید قهر کنن .

توجههه با ی بیرون رفتن ساده با ی تبریک قشنگو عاشقانه هم جمع میشه اخه قهر؟؟؟

مسئله اینابیشتردعواهادیدی همینم دریغ کردن ازخانماشون دختره گفته کیک بخریاروازمجلس جشن کشیدش بیرون کتکش زده

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

به وضعیت جیبش نگاه کن داشتو نخرید؟ وقت داشتو نخرید؟؟

شب قبلش رفتیم خونه مادرش فرداش هم وقتی اومد از سرکار مرد همسایمون با شوهرم از سرکار اومده بود اومد خونه گفت چون فلانی پیشم بود نتونستم برم چیزی بگیرم برات ولی تبریک گفت فرداش هم رفتیم خونه مامان من ولی من فک میکردم دیشب که میاد حالا نوبت منه🥲

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

وقتی از پول و وقتش نمیزنه یعنی ارزشی برای همسرش قائل نیست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من ۲۳ ساله ازدواج کردم به یاد ندارم تا حالا از شوهرم گله و شکایت کرده باشم بابت کادو

زندگی خیلی مهمتر از این کادو دادناس با خودم فکر میکنم میگم همین که به فکر یه زندگی خوب برای منو بچه هامه برام وکافیه