2777
2789

۱۹ سالمه ۷ ماهه تو عقدم 

من یکی دو روز هست به خاطر اینکه برقا قطع میشه 

کلاسام هم ساعتش تغییر کرده و دیرتر تموم میشه امروز کلاس نرم افزار گرافیکی داشتم 

بعد چون با سیستم کار میکنیم برق لازمه 

یکساعت برق کلاس رفت به جای ساعت ۲ ساعت ۳ کلاس شروع شد و به جای ۶ ساعت ۷ تموم شد الان نزدیک خونه ام بابام زنگ زده میگه کجایی میگم نزدیکم میگه یکی دو روزه نمی‌دونم داری چیکار می‌کنی دیر میای خونه 

برنامه ی کلاسیتو نشون بده ببینم کی کلاسات تموم میشه شوهرم هم سر کار بود نمی‌تونست بیاد دنبالم دلیل رفتاراشونو نمی‌فهمم واقعا 

عروسی کن برو پشت سرتم نگاه نکن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم گفته تا سال دیگه صبر کن

میگذره جوابشونو نده زباد سخته ولی تموم میشه شوهرت ادم خوبیه زیاد در جریان این مسائل نذارش

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

شوهرم گفته تا سال دیگه صبر کن

نمیدونم چی بگم از دست پدرت 

ازدواج کن برو فقط به زندگیت بچسب 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگ قبلا کاری کردی ک سلب اعتماد ازشون شده هیچی نمیتونی بگیولی اگ قبلا همه چی اوکی بوده سفت وایسا و بگ ...

من دیروز کلاسم ساعت ۷ تموم شد اتوبوس هم یکم دیر اومد 

بعد باید میرفتم درمانگاه یه آمپول داشتم که بزنم ب خاطر همون یکم دیر شد همین 

پدر و مادر منم همین بودن.رفتم و پشت سرمم نگاه نکردم. حق داشتم یا نه؟

صد درصد کنترل گری بده اونم واسه یه ادم بزرگ و عاقل