2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر منم یا شوهرم

231 بازدید | 10 پست

بچها من شوهرمو کار داشتم اونم رفته بود خونه ننه اش تو یه حیاطیم بعد  من رفتم اونجا جلو مادر شوهرم خیلی آروم گفتم بیا بریم خونه کارت دارم نمیشد اونجا بگم کارمو بعد قبلش زنگ زده بودم که بیاد نیومد هرچی آقا گفتم بیا بریم انگار نه انگار جلو مامانش منو هیچی حساب نمی‌کرد بعد من اومدم جلو خونه هرچی صداش کردم نیومد بعد با صدای بلند صداش کردم شوهرم اومد گفت چیه وی میخوای گفتم بشین حرف بزنیم اونم با صدای بلند گفت  چی درست کردی می‌خوام برم سر کار گفتم سرگازه هنوز آماده نشده همیشه هشت می‌رفتی تا اون موقع آماده میشه بعد گفت باشه من صبح میام همه چیو می‌شکنم منم جوابش ندادم رفت

چیکار داشتی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار واجبی بوده مه انقدرر پیگیرش بودی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کارت چی بود که اینقدر خودتو جلو بقیه کوچیک کردی ؟ 

وقتی یه بار صدا میزنی محل نمی‌ده توهم محل نده تا خودش بیاد بعد بگو دلخورم ازت صدات زدم جواب ندادی خجالت کشیدم جلو خانوادت 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
بدون اجازه رفته بود وسیله آمو داده بود به خواهرش که ب درد هیچی نمیخوره

خب دلیلی نداشت هی اسمشو تکرار کنی. میاومد خونه باهاش اروم صحبت میکردی ـ. هی مثل طوطی صداش کردی خب اینجا دیکه حق با همسرته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏