2777
2789
عنوان

همسایه مون با دو تا بچه دق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 87 پست
گفتمش اسونه خود من خونه بابا ندارم طلاق عاطفی اسونه گفتنشادم تو اوج جوانی چرا باید محبت نبینه

بنظرم بهتر از کشتن خودشو و بچه های بود 

هر چی ک میشد نباید بچه هایش میگشت

باید بخاطر بچه هایش سختی تحمل می‌کرد و توکل بر خدا 

حالا چی ؟؟ تهش چی شد ؟!  وسط جوونی نمی‌توانست طلاق عاطفی تحمل کنه اما میتونست جوون مرگ و کشتن بچه هاست و عذاب اون دنیا رو تحمل کنه؟! 

که حالا شوهر اشغالش همون خونه ای که زن خودشو و بچه هایش توش کشته بکنه مکان و خونه هرزه گریش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم بهتر از کشتن خودشو و بچه های بود هر چی ک میشد نباید بچه هایش میگشتباید بخاطر بچه هایش سختی تحم ...

ادم تو لحظه نمی تونه خودشو تحمل کنه 

من کشیدم دردشو ولی توکل کردم 

اونا عزت نفس دارن هرزگی عزت نفس از ادم می گیره از جمله شوهر خود من من یه شب حدود چهار سال پیش بعد فه ...

متاسفم عزیزم به خاطر تجربه ی تلخت ...

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

به خاطر شوهر نکشته مونده بین ذلت موندن یا رفتن اونم هیچ جا نیست بری یه بن بست هالان خود من متنفرم از ...

موندن سر خونه و زندگیش ذلت  و پدر شوهر درآوردن خیلی بهتر از خودکشی و جاده صاف کردن برای اون شوهر و زن هرزه هست 

ذلت اینه که شوهر تف تو گورش زنش می‌کنه می‌ره سراغ زن بعدی

موندن سر خونه و زندگیش ذلت و پدر شوهر درآوردن خیلی بهتر از خودکشی و جاده صاف کردن برای اون شوهر و ز ...

موندن سخته شعار نده دل می خواد 

من موندم دل م خونه خون