2777
2789
عنوان

همسایه مون با دو تا بچه دق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 87 پست
نباید این کارو با خودشو بچه هاش میکرداسباب هرزگی شوهرشو فراهم کرد بعد مدت کوتاهی همون خونه میشه جای ...

کاش یه جا باشه ارگان از زنا مثل اون و من که خونه بابا ندارن حکایت کی کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم به نظرم خودخواه نبوده کی بچه ها رو بزرگ میکرد بنده خدا چقدر زجر کشیده که این تصمیم رو گرفته

زجر نکشیده 

معذرت می‌خوام خریت کرده 

ی نرخر چیه که بخاطر خودشو و جفت دوقلوهاشو کشت 

حالا اون دنیام روحش باید زجر بکشه بخاطر خودکشی 

شوهرشم خونه رو می‌کنه مکان 

هرچی باشه بازم هیچ کس حق نداره برای جون کسی تصمیم گیری کنه اگه انقد نگران آینده بچه هاش بود خودشم نم ...

باد چیکار می کرد با خفت می موند یا کجا می رفت 

اینجور مواقع کاش بیشتر حواسمون به هم باشهشاید اگه شما یا چند نفر دیگه همون پریروز ازش دلجویی میکردین ...

من خودم از اون بدترم باز اون درد و دل می کنه من خجالت می کشم درد و دل کنم 

بهش چفتم برو خونه مادرت بچه هاتو نگه داره تو برو سرکار 

گفت مادرم گفته نیا

اون که راه براش هموار شده 4 روز عزاداری میکنه بعد شاد وشنگول و مجرد میره دنبال همونی که باعث این اتف ...

فقط زنش نبوده که .دو تا بچه هاشم بودن .

قلب من از خوندنش مچاله شد .

اگه شرف داشته باشه باید بیوفته بمیره از عذاب وجدان .

چند ماه پیش مرده زن و بچه ش تو دریا غرق میشن ،خودشم تا شب دق میکنه از غصه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

زجر نکشیده معذرت می‌خوام خریت کرده ی نرخر چیه که بخاطر خودشو و جفت دوقلوهاشو کشت حالا اون دنیام روحش ...

به خاطر شوهر نکشته مونده بین ذلت موندن یا رفتن اونم هیچ جا نیست بری یه بن بست ه

الان خود من متنفرم از شوهرم

فقط زنش نبوده که .دو تا بچه هاشم بودن .قلب من از خوندنش مچاله شد .اگه شرف داشته باشه باید بیوفته بمی ...

اونا عزت نفس دارن 

هرزگی عزت نفس از ادم می گیره از جمله شوهر خود من 

من یه شب حدود چهار سال پیش بعد فهمیدن خیانت شوهرم با دخترم از شب تا ضبح روی پل هوایی موندیم 

بارون هم می بارید 

مرتیکه عین خیالش نبود