2777
2789
عنوان

توهم جن

719 بازدید | 59 پست

يه مدته همش توهمه جن دارم اصلا شبا نميتونم بخوابم حتي اگه خيلي خسته باشم مجبورم بيدار بمونم تا صبح ، صبح ميخوابم واقعا وضعيت بدي شده چيكار كنم به نظرتون تنها هم هستم تو خونه😢از سكوت شب خيلي ميترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو سرگرم کن تی وی رو روشن کن که سکوت شب اذیتت نکنه.پیش خودت بگو بفرض جن هم باشه مگه چیه اونم یه موجوده دیگه...منم شب تنها باشم میترسم ولی خداروشکر خونمون تو یه خیابون تقریبا شلوغه منم همش پنجره رو باز میذارم حتی شبای زمستون...هرزگاهی صدای رفت و آمد مردم و ماشین ها که میاد دلگرم میشم نزدیکای صبح دیگه خوابم میبره.چراغ ها رو هم روشن میذارم

فیلم ترسناک میبینی؟یا مطالب مربوط بهشو میخونی؟چجوری بهش فکر میکنی ؟

نه خيلي وقته نميبينم چون تنهام همش ميترسم ولي كسي چيزي تعريف كنه تا مدت ها تو ذهنمه

چيزي نديدم ، تازگي يكي يه چيزي تعريف كرده از تسخير شدن مامان يكي از دوستامون ازون موقع ذهنم درگيره&n ...

تسخیر :| توروخدا باور نکنین این حرفارو. قرن ۲۱ عه هنوز دارین میگین تسخیر؟ اختلال روانی و شوک عصبی و صرع رو نمی دونستن چیه قدیما اسمش رو گذاشتن جن زدگی یه تعداد کلاه بردار ازش پول دراوردن. که متاسفانه اون کلاه بردارا هنوز هم هستن. مثل اون یارو طاهری که گرفتنش . یا این دعانویس ها.