2777
2789
عنوان

توهم جن

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دبیرستان نزدیک دو هفته تنها بودم...خیلی میترسیدم ولی نمیدونم چرا اون دو هفته انگار حواسم پرت بود

خودم ٤ سال دانشجويي تنها بودم عين خيالم نبود الان باز شروع شده فكراي مسخره اونم بقيه تو مخم ميكنن 

یعنی ذره ای شک‌ نداشتم بعد از حرف من ملت با آیه های قرانی شون مثل بارون بریزن تو تاپیک. :))))) انگار ...

برخلاف اعتقاداتمون نیست اما وقتی چیزی واضح تو قران بهش اشاره شده حتی اسم یه سوره اس چرا باور نکنیم این دکتر مغز واعصابایی که میگین وقتی به بن بست میرسن فقط یه کلمه میگن معجزه توکل کردن به خدا

جن كه وجود داره بابا نميشه منكرش شد 

خب عزیزم پس من دیگه وقتم رو تلف نکنم. شما به ترست ادامه بده.  خوبه نیروهای ارشادی هیچ جا راحتمون نمیذارین.دنیای واقعی مجازی شب روز فرقی نداره. الان دوستان حکم ارتداد میدن بهم. بای :) جن های خونه ی استارتر شبتون بخیر :))))))

گفتم كه دوستم تعريف كرد واسم از تسخير شدن مامانش و اين چيزا و عذابايي كه كشيدن منم ازون موقع ترسيده ...

اعوذبالله من الشیطان الرجیم 

بسم الله الرحمن الرحیم

يا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطارِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ فَانْفُذُوا لا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطانٍ «33»

اى گروه جنّ و انس! اگر مى‌توانيد از مرزهاى آسمان‌ها و زمين نفوذ كنيد، نفوذ كنيد. هرگز نمى‌توانيد مگر به واسطه قدرتى فوق العاده.

منظورم این آیه است

من یک مرد هستم