يه مدته همش توهمه جن دارم اصلا شبا نميتونم بخوابم حتي اگه خيلي خسته باشم مجبورم بيدار بمونم تا صبح ، صبح ميخوابم واقعا وضعيت بدي شده چيكار كنم به نظرتون تنها هم هستم تو خونه😢از سكوت شب خيلي ميترسم
تسخیر :| توروخدا باور نکنین این حرفارو. قرن ۲۱ عه هنوز دارین میگین تسخیر؟ اختلال روانی و شوک عصبی و ...
منم اصلا باورم نميشه نه اعتقاد به دعا نويسي هيچي ندارم ولي اين دوستم وقتي اينجوري از مامانش تعريف ميكرد و گريه نيكرد واقعا ترسيدم ديگه از مامانش نمياد دروغ بگه
منم اصلا باورم نميشه نه اعتقاد به دعا نويسي هيچي ندارم ولي اين دوستم وقتي اينجوري از مامانش تعريف مي ...
دروغ نمیگه چون خودش اعتقاد داره. ولی خب درست نیست دیگه آدم مگه خودش عقل نداره. حالا نمیگم دوستت رو سرزنش کنی گناه داره ولی خب الان بیخود می ترسی. هیشکی جن زده نمیشه دیگه. برا بیماریها اسم علمی گذاشتن.
دروغ نمیگه چون خودش اعتقاد داره. ولی خب درست نیست دیگه آدم مگه خودش عقل نداره. حالا نمیگم دوستت رو س ...
اره يه بار ديگه تو اينستا هي ميگفتن تسخير و اين چيزارو من گفتن باور نكنيد اينا همه تو فيلماس مگه ميشه و ازين حرفا ، يهو ديدم همه دارن منو تگ ميكنن ميگن چون تو نديدي دليل نميشه اينجوري بگي يا اميدوارم نبيني و اين چيزا 🤦♀️😰
اره يه بار ديگه تو اينستا هي ميگفتن تسخير و اين چيزارو من گفتن باور نكنيد اينا همه تو فيلماس مگ ...
چون اونا اعتقاد دارن دلیل نمیشه درست باشه. والااون دنیا خدا یقه آدمو میگیره میگه آدم مگه من بهت عقل ندادم بری دنبال علم تو چرا حرفای بی سوادای هزاران سال پیش رو میزنی. این چیزا اصلا توجیه علمی نداره.