2777
2789
عنوان

توهم جن

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 59 پست
تسخیر :| توروخدا باور نکنین این حرفارو. قرن ۲۱ عه هنوز دارین میگین تسخیر؟ اختلال روانی و شوک عصبی و ...

منم اصلا باورم نميشه نه اعتقاد به دعا نويسي هيچي ندارم ولي اين دوستم وقتي اينجوري از مامانش تعريف ميكرد و گريه نيكرد واقعا ترسيدم ديگه از مامانش نمياد دروغ بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا به بيخيالي خودت بودم 😂😂😂الان دو ماهه اينجوري شدم دانشجو هم هستم تنها زندگي ميكنم واقعا وضع ...

از کجا فهمیدی من یه عالمه بی خیالم

اگه من تاپیک چیزایی ک دیدمو بزنم همتون شب ادراری میگیرین با عرض معذرت😂😂😂😂

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
از کجا فهمیدی من یه عالمه بی خیالم اگه من تاپیک چیزایی ک دیدمو بزنم همتون شب ادراری میگیرین با عرض ...

وااااي نه تورو خدا 😂😂😂😂من يكي همينجوري دارم ديوونه ميشم

وااااي نه تورو خدا 😂😂😂😂من يكي همينجوري دارم ديوونه ميشم

😂😂😂😂نترس چیزی نمیشه گلم فقط بسم الله الرحمن الرحیم بالای در خونتون و اتاقت ریز بنویس نمیتونن وارد اون خونه بشن

موقعهایی ک میری حمام هم بسم الله یگو

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
منم اصلا باورم نميشه نه اعتقاد به دعا نويسي هيچي ندارم ولي اين دوستم وقتي اينجوري از مامانش تعريف مي ...

دروغ نمیگه چون خودش اعتقاد داره. ولی خب درست نیست دیگه آدم مگه خودش عقل نداره. حالا نمیگم دوستت رو سرزنش کنی گناه داره ولی خب الان بیخود می ترسی. هیشکی جن زده نمیشه دیگه. برا بیماریها اسم علمی گذاشتن.

دروغ نمیگه چون خودش اعتقاد داره. ولی خب درست نیست دیگه آدم مگه خودش عقل نداره. حالا نمیگم دوستت رو س ...

اره يه بار ديگه تو اينستا هي ميگفتن تسخير و اين چيزارو من گفتن باور نكنيد اينا همه تو فيلماس مگه ميشه و ازين حرفا ، يهو ديدم همه دارن منو تگ ميكنن ميگن چون تو نديدي دليل نميشه اينجوري بگي يا اميدوارم نبيني و اين چيزا 🤦‍♀️😰

اره يه بار ديگه تو اينستا هي ميگفتن تسخير و اين چيزارو من گفتن باور نكنيد اينا همه تو فيلماس مگ ...

چون اونا اعتقاد دارن دلیل نمیشه درست باشه. والااون دنیا خدا یقه آدمو میگیره میگه آدم مگه من بهت عقل ندادم بری دنبال علم تو چرا حرفای بی سوادای هزاران سال پیش رو میزنی. این چیزا اصلا توجیه علمی نداره.