2777
2789

من خیلی سایت نمیام مگه اینکه یه موضوعی و بخوام بپرسم چون ب هر حال اینجا کلی خانم هست 

به یه چیز عجیبی برخوردم

تو ی تاپیک سوال کردم با ی مقدار سرمایه ای ک دارم سالن بهتره بزنم یا مغازه ای دیگه 

از این سوال رسیده شد ب اینجا ک خانمای ارایشگر عامل گناهن و فلانن و ‌اقعا اینقدر عصبی شدم ک فشارم رفت بالا 

قبلا ام چند جایی شنیدم این حرفارو

ولی عمیقااااااا ب خانمای اولا شاغل و دوما ارایشگر افتخار میکنم ک به جای خیلی کارا از هنر و زحمتشون پول درمیارن

رشد و پیشرفت میکنن و زندگی خوبی حتی ب تنهایی برای بچه هاشون میسازن

حسودی می‌کنن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا به اکثر شغلا گارد دارن معلمی پرستاری کلا کادر درمان ارایشگری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

عزیزم‌ همون عده همه شوهراشون یوسف نبی آن  و چشم دل پاکن

و گناهی نمیکنن و تنها گناهشون 🤌🏻 همین آرایشگران خانوم و لاک ناخون و رنگ موی ماهاست 

در جریان باش

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من بدم نمیادفقط بعضیاشون خیلی حاشیه دارن

عزیز دلم الان بگن تو ی بیمارستانی چندتا پرستار یه رفتاری داشتن

یعنی کل جامعه پرستاری حاشیه داره؟

تو ادارات تو بخش های مختلف ما همیشه شاهد یسری حاشیه ها هستیم

بنظرم چون ارایشگرا ب تناسب شغلشون بیشتر ب خودشون میرسن باعث این دید میشه

به نظرم یسری هاشون خیلی قیمتهای بالایی میگن و بی انصافن ،البته آرایشگر با انصاف هم دیدم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بد و خوب همه جا هست

من ۹۰ درصد سالن هایی ک رفتم طرف متاهل بوده دوس پسر داشته و.... بخدا میام خونه تا چن روز هنگم

یکی میگف مهمونی مختلط میره با دوس پسرش یا یکی متاهل بود گف میرم شمال تنهایی اونجا یکی رو جور میکنم...

دوست عزیز

این سایت تو دوران قاجار مونده 

خیلی ها هم هم فکر قاجاری ها هستن

یه سری ها هم حسودی می کنن 

میگن خانمای شاغل خوشحال نیستن الکی میگن 

شما به اینجا توجه نکن

هیچ وقت تو هیچ زمینه ای بر اساس نظرات اینجا تصمیم نگیر

حتی روت تاثیر هم نزاره 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

اینجا نسبت به همه گارد دارن 

تو بگو رفتگرم  بازم یه عده چرت پرت میگن 

تو بگو خوشگلم میکنن میمون سر درخت 

یه عده عقده ای همیشه هست 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍