2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست
نمیشه ی کاری کنم ک بهش کمک شه من خودم قبول دارم باعث تمام این اتفاقامنم جلویه همه غرورشوله کردم بهش ...

ببین خودت گفتی به خاطر دلسوزی باهاش ازدواج کردی. یه اشتباهو قرار چند بار تکرار کنی؟؟

خودتو گنه کار ندون. خودش عقل و شعور نداشت که رفت معتاد شو؟ اگر اخلاقتو دوست نداشت چرا باهات ازدواج کرد؟مقصر خودشه نه تو. وقتی دید دوستش نداری چرا اجبار به موندنت کرد؟ مقصر تمام اشتباهات ادما اول خودشونن ولی دوست دارن بندازن تقصیر بقیه. در ضمن من میگم اگر دوستش داری فقط تهدیدش کن به جدایی. بری باهاش؟زیر یه سقف خودتو بدبخت میکنی به خوشبخت شدن شوهرتم هیچ کمکی نمیکنی. باید به خانواده خودتو همسرت بگی. وقتی ببینه خانواده ها پشتتن دیگه تهدیدای الکی نمیکنه و زودتر فکر ترک میفته.نگران خانوادتم نباش. بخدا الان بگی خیلی بهتر از ازدواجه. یکم عاقلانه خواهش میکنم برخورد کنو احساسو  بزار کنار

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاچندروزه همش صباخطشوخاموش میکنه واسه اولین باره ازاین حرکتامیکنه بعدمیگه دلیل خاصی نداشت امکانش هست ی سیم دیگه روشن کنه؟چون ی دفعه بامن سردشدامکان خیانتش هست دیگه من هرکاری کنم ب چشمش نمیاددیگه حتی واسه میل جنسیشم سراغ من نمیادبنظرتون خیانته اوم آدم التماس من میکردواسته اینکه بهش محبت کنم ولی اللن کاملابی نیازه چ جنسی چ روحی

ببین خودت گفتی به خاطر دلسوزی باهاش ازدواج کردی. یه اشتباهو قرار چند بار تکرار کنی؟؟ خودتو گنه کار ...

فرهنگ کرداخیلی مزخرفه اگه الان من جداشم هزارتاعیب وایرادمیذارن رومن ومیگن دختره مشکل داشت وهزارتاحرف دیگه نمیدونم چیکارکنم من همش ۲۱سالمه ازی طرفم کله خانواده مادریم بامن قطع رابطه کردن سرموضوع ازدوتجم الان بفهنن میخام جداشدم نابودم میکنن باطعنه ازطلاق میترسم

فرهنگ کرداخیلی مزخرفه اگه الان من جداشم هزارتاعیب وایرادمیذارن رومن ومیگن دختره مشکل داشت وهزارتاحرف ...

من کرمانشاه دانشجو بودم تا حدودی هم با فرهنگتون آشنایی دارم. حرف مردم همیشه بوده بازم خواهد بود. به حرف مردم کاری نداشته باش. تو اینطور بخوای بری باهاش زیر یه سقف امروز طلاق نگیری ۱ سال دیگه میگیری. تازه خدایی نکرده با یه بچه. اگر بخوای ترکش بدی الان وقتشه. بعد ازدواج دیگه اصلا هیچی واسش اهمیت نداره. این همه خانوادت واست هزینه کردن که تو خوشبخت بشی. مسئله اعتیاد چیزی نیست که بشه ساده از کنارش عبور کرد. اگر قبل عروسی ترک کرد، رابطتو ادامه بده. وگرنه طلاق بهترین چاره واسه تو هست. الان وقت فکر کردن به حرف مردمو ترس نیست. ب

من کرمانشاه دانشجو بودم تا حدودی هم با فرهنگتون آشنایی دارم. حرف مردم همیشه بوده بازم خواهد بود. به ...

حس میکنم پشت همه این قضایاخیانته هیچوقتم حسم بهم دروغ نمیگه دارم داغون میشم

حس میکنم پشت همه این قضایاخیانته هیچوقتم حسم بهم دروغ نمیگه دارم داغون میشم

اگر خیانتم هست دیگه بدتر . ببین با مشاورم حرف بزن. ولی اونم قرار نیست واست یه راه حل طلایی بزاره که. اخرش خودتی که باید دل و جرات به خرج بدی. عزیزم بچه گانه رفتار نکن خواهش میکنم. سنی نداری که خودتو بدبخت کنیا

اگر خیانتم هست دیگه بدتر . ببین با مشاورم حرف بزن. ولی اونم قرار نیست واست یه راه حل طلایی بزاره که. ...

حس میکنم دارم معتادمیشم همش متادونوقرص خاب حق بیرون رفتنوبهم نمیده راست میگم میگه دروغ میگی داره تلافی همه چیوسرم درمیاره

بازم خوبه ک امادگیشوداری ببین شوهرمن چقدنامردوپست بودمنووابسته کرد ک انتقام بگیره

آمادگي كه نه

ولي در كل آدمي ام ك از رفتن كسي ناراحت نشم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔