2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست

مردم همیشه حرف واسه زدن دارن ب ایندت فکر کن اگ روز به روز اعتیادش بدترشه اونوقت همون مردم متعصب کرد میان ب دادت برسن؟ بکارتتوازدست دادی ک دادی جنایت ک نکردی زن عقدیش بودی از من میشنوی جداشو مهریتم کامل بگیر

مردم همیشه حرف واسه زدن دارن ب ایندت فکر کن اگ روز به روز اعتیادش بدترشه اونوقت همون مردم متعصب کرد ...

کاش بشه دلم داره میترکه ازاسترس همیشه دوست داشتم توزندگیم عاشق شم جونمم واسه همسرم بدم ولی الان خدایاشکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازم خوبه ک امادگیشوداری ببین شوهرمن چقدنامردوپست بودمنووابسته کرد ک انتقام بگیره

دنبال زجر دادن تو نیست بی محلی و کم شدن احساسش مال اعتیاده   من داشتم   تو زندگیم میدونم

عوارض اعتیاده

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
دنبال زجر دادن تو نیست بی محلی و کم شدن احساسش مال اعتیاده   من داشتم   تو زندگیم میدونم ...

داره هرکاری میکنه ک من اذیت شم چون دیشب چندروزپیش بهش گفتم تبایدهیچوقت گوشیتوخاموش کنی دقیقاازاون موقع هرروزتاشب گوشیشوخاموش میکنه

داره هرکاری میکنه ک من اذیت شم چون دیشب چندروزپیش بهش گفتم تبایدهیچوقت گوشیتوخاموش کنی دقیقاازاون مو ...

چه لجباز     برو نارانان   مشاوره بگیر     ولی اگر میتونی طلاق بگیر   اگرم نه  تا اخر عمرت باید بسوزی و بسازی

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
چه لجباز     برو نارانان   مشاوره بگیر     ولی اگر میتونی طلاق بگیر   ...

نارانان کجاست؟

اخلاقش سگ شده قبلاالتماسمومیکردواسه اینکه جوابشوبدم والی الان

نارانان یه انجمن هست واسه خانواده هایی که معتاد در خانواده دارن  

فرهنگ کرداخیلی مزخرفه اگه الان من جداشم هزارتاعیب وایرادمیذارن رومن ومیگن دختره مشکل داشت وهزارتاحرف ...

چرا میگی کوردها فرهنگ مزخرف دارن؟! به این فکر کردی که اشتباه از رفتار خودته؟!

اتفاقا فرهنگ کوردها در این زمینه عالیه! دوران نامزدی و قبل از شروع زندگی مشترک، وقت رابطه جنسی نیست. دوران رفت و آمدهای بی حد و مرز نیست! بلکه دوران شناخت بیشتره

مثل الان من فهمیدی طرف اعتیاد داره و فورا بتونی جدا بشی

الان بین کوردها اگه دختری عقد کنه و جدا بشه، خیلی راحت مث دختر مجرد دوباره میتونه ازدواج کنه. چون همه میدونن رابطه جنسی نداشته

اول مشکل رو در خودت جستجو کن!!! 

بعدم خودکشی چیه، طلاق بگیر

Lilypie Pregnancy tickers
رفتیم خونه داداشش داداشش داددستش منم دعواکردم واونم ازلج من گفت خیلی وقته میکشه بعدباجاریم نشستن س ت ...

وای چه پرو  خدا به دادت برسه   مال من که لجباز و بی محبت نبود  شد مکافات   مال تو چی بشه