2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه بهم محبت کن بهش محبت میکنم باهام سردمیشه محبت نمیکنم همش دعواس ب خرفاش گوش میدم میگه دروغگویی د ...

من جات بودم صد درصد طلاق بود چون همچین ادمی درست بشو نیست بدترم میشه خودتو حرومش نکن چون سنی ندا ی حیف عمرتو به پای یه ادم الکی حروم کنی

من جات بودم صد درصد طلاق بود چون همچین ادمی درست بشو نیست بدترم میشه خودتو حرومش نکن چون سنی ندا ی ح ...

همه فامیلاشون ب مادرشوهرم میگفتن چقدعروست عروسکه مادرشوهرمم مدام قربون صدقم میره خانوادش عالین منومیپرستن چندروزپیش رفتم درقران بازکردم سیده میگفت طلسم نحس جدایی برات اومده 

من جات بودم صد درصد طلاق بود چون همچین ادمی درست بشو نیست بدترم میشه خودتو حرومش نکن چون سنی ندا ی ح ...

دلم براش میسوزه خیلی بدبخته داره بامولدخودشوداغون میکنه ک منواذیت کنه 

اگر ترس از جدایی داری و دوستش داری  فقط تهدیدش کن به جدایی. با آرامش و منطقم با خانوادت مطرح کن ...

الان میگه تاالان ب زورگیرت دادم بزورقسموالتماس الان دیگه راهی نیست توبری منم میرم جایی ک کسیونشناسم ولی نمیذارم توام خوشبخت شی چون زندگی منوتونابودمردی

میخام همین کاروکنم ولی همش میگن ۳ساله نامزدوعقدی دیگه درست نیست اگ ب خانوادم بگم اعتیادداره نمیذارن ...

عزیزم اشتباه نکن. خانوادت باید بدونن حتی اگر نزارن ازدواج کنی. تو با این ترسات زندگیتو خراب میکنی. تهدیدای اون الکیه. داره از موضع نقطه ضعفات وارد میشه. اگر بری تو زندگی و اعتیادش بدتر بشه خواه ناخواه خانوادت میفهمن و اون موقع هم خودت و هم خانوادت ضربه بیشتری میخورین. وقتی به خانوادت بگی اون بیشتر میترسه و احتمال ترک اعتیادش بیشتره. دلسوزی و ترس اصلا الان معنا نداره

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...
کاش برمیگشتم ب چندماه پیش

ميتونم دركت كنم عزيزم ان شاءالله ك مشكلت حل شه عزيزدلم با غصه چيزي درست نميشه فقط تو پير ميشي🙈😔

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
عزیزم اشتباه نکن. خانوادت باید بدونن حتی اگر نزارن ازدواج کنی. تو با این ترسات زندگیتو خراب میکنی. ت ...

نمیشه ی کاری کنم ک بهش کمک شه من خودم قبول دارم باعث تمام این اتفاقامنم جلویه همه غرورشوله کردم بهش فوش دادم به مادرش فرش دادم بازم باهمه ایناتاچندماه پیش عاشقم بود ولی الان من نمیتونم تنهاش بذارم عذاب وجدان لعنی داغونم میکنه من اونوب این روزانداختم خداازنن نگذره

بچه هامیدونم خوابیدن ولی توروخدافردابیاین کمکم کنین بخدادارم زره زره اب میشم دلم زندگیمومیخادمن باعشق همه جهیزیموخریدم هرشب بارویایه اینده میخابم من دوسش دارم ولی اون گفت بی احساس شده موادجایه منوگرفته یانمیدونم داره خیانت میکنه ک اینقدزودبیخیالم شداون کینه داره بیاین باهام حرف بزنین من حای باخواهرمم نمیتونم حرف بزنم حاضرم بمیرم خانوادمواذیت نکنم

ميتونم دركت كنم عزيزم ان شاءالله ك مشكلت حل شه عزيزدلم با غصه چيزي درست نميشه فقط تو پير ميشي🙈😔

بخدادلم داره میترکه مگه چندسالمه ک اینطوری زندگی کنم ی سال تحت نظردگروانشناس بودم تلزه لرزش دستام یکم خوب شده دیگه چقد

اااا.اهل دعا و جادو هستن واقعا؟یا الکی میگه اذیتت کنه...

نمیدونم ولی طوری بودک موقعی اومدخواستگاریم حتی خانواده خودمم ک مخالف بودن هیچکدوم حرفی نزدن اصن زبونم قفل شده بومیتونستم نه بگم

مغزم نمیکشه من خیلی بچه بودم واسه ازدواج

اشتباه رو که نباید با یه اشتباه بزرگتر جبران کرد.

حتما حتما از مشاور کمک بگیر عزیزم

مطمئن باش درست میشه همه چی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه