سلام من دختر۲۱ساله ای هستم ک ۴ماهه عقدکردم باآقایی ک انتخاب خودم بوده و قبل ازازدواج ب مدت ۴سال باهم دوست بودیم طی مدت دوستی من نذاشتم رابطم بااون عاقاازدست دادن فراتربره اون اقاتوزمان دوستی عاشق من بودن ولی من بهش اهمیت چندانی نمیدادم چون دوسش نداشتم بهش خیانت میکردم و دروغ میگفتم وخیلی اذیتش میکردم تااینکه ب زورالتماس وگریه وزاری وازرویه ترحم من بااون اقانامزدشدم ازروی بچگی اینکاروکردم و توزمان نامزدیم چندباربهم زدم اماخانواده اون عاقا وخانواده خودم باحرف زدن ماروآشتی دادن خلاصه تاچندماه پیش عقدکردیم وبعدازعقدهمسرم کاملاتغییرکرده الان که من به ایشون علاقه مندشدم اون نسبت به من بی احساس شده و دیگه علاقه ای بهم نداره میدونم مقصرتمام ایناخودمم ولی فرصت جبرانم نمیده محبت میکنم میگه این مسخره بازیادیگه رومن اثرنداره چون عقده ای شدم و تازگیافهمیدم ب تریاک اعتیادپیداکرده میگه ارامش این ازتوبیشتره ومیگه ترک میکنم ولی ترک نمیکنه ی ماه دیگه عروسیمه نمیدونم چیکارکنم نمیتونمم جداشم چون بکارتموازدست دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی ما تعصبی به بکارت بعد از عقد نداریم زن و شوهر بودین خب.خلاف شرع که نکردی
بعدم عزیزم قرص و خودکشی که راهش نیست
یه عالمه راه حل هست که زندگیت رو درست کنی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پس بترسونش اگرم میشه ازدواجتو عقب تر بنداز وحواست باشه مبادا باردار بشی
دیگه هیچی براش مهم نیست قبلاجوش درمیرفت واسم ی ساعت اس نمیدادم دیوونه میشدولی الان ازدیشب نیستش حالب اینجاست دیشب برگشته میگه من یه ادم بااحساس بودم تودیگه احساسی واسم نذاشتی یعنی چی یعنی حسی بهم نداره خب بیشعورچرانمیزاری برم پی زندگی خودم
عزيزم زنگ بزن ب پليس ١١٠ بگو ميخوام با مشاور خانوادتون صحبت كنم بصورت رايگان كامل و دقيق راهنماييت ميكنن
بعدم دوست قشنگم دوست داشتن دليل نميشه ك يك عمر زندگيت خدايي ناكرده تلخ باشه🙈
بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اگر ترس از جدایی داری و دوستش داری فقط تهدیدش کن به جدایی. با آرامش و منطقم با خانوادت مطرح کن که این آقا اعتیاد داره و من فعلا نمیخوام بریم زیر یک سقف با هم و الان فعلا میخوام تهدیدش کنم به جدایی که ترک کنه. اون آقا هنوز شمارو دوست داره و به جورایی داره انتقام میگیره.. یکم باهاش سرد برخورد کن و تهدیدش کن که جدا میشی. اما با وجود اعتیادش باهاش نرو زیر یه سقف. تاریخ عروسی رو حتما عقب بنداز.