2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست
بهش انگيزه بده ك بتونه ترك كنه اعتياد ي بيماريه.. ب نظرم درست نيست تو اين حال تنهاش بذاري  تو ...

ترک کردنش ب درک بارفتاراش عذابم میده میگه من عقده محبت دارم بهش محبت میکنم میگه اونقدداغونم کردی ک این مسخره بازیابه چشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمانشاه

همشهری هستیما

ولی ما تعصبی به بکارت بعد از عقد نداریم زن و شوهر بودین خب.خلاف شرع که نکردی

بعدم عزیزم قرص و خودکشی که راهش نیست

یه عالمه راه حل هست که زندگیت رو درست کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پس بترسونش اگرم میشه ازدواجتو عقب تر بنداز وحواست باشه مبادا باردار بشی

دیگه هیچی براش مهم نیست قبلاجوش درمیرفت واسم ی ساعت اس نمیدادم دیوونه میشدولی الان ازدیشب نیستش حالب اینجاست دیشب برگشته میگه من یه ادم بااحساس بودم تودیگه احساسی واسم نذاشتی یعنی چی یعنی حسی بهم نداره خب بیشعورچرانمیزاری برم پی زندگی خودم

ترک کردنش ب درک بارفتاراش عذابم میده میگه من عقده محبت دارم بهش محبت میکنم میگه اونقدداغونم کردی ک ا ...

والا نميدونم چي بگم

زندگي همينطور ساده نيست ك الكي تمومش كنيد(البته زندگيه من داره الكي الكي تموم ميشه)

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
زر میزنه

ازاوناس هرکاری ک میگه انجام میده بدون شک بخاطری شماره ک اشتباه زنگ زدمنوانداخت غلط کردن میگفت چرابایدزنگ بزنع پرونده گذشتت سیاه هست ب اندازه کافی

عزيزم زنگ بزن ب پليس ١١٠ بگو ميخوام با مشاور خانوادتون صحبت كنم  بصورت رايگان كامل و دقيق راهنماييت ميكنن

بعدم دوست قشنگم دوست داشتن دليل نميشه ك يك عمر زندگيت خدايي ناكرده تلخ باشه🙈

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

اگر ترس از جدایی داری و دوستش داری  فقط تهدیدش کن به جدایی. با آرامش و منطقم با خانوادت مطرح کن که این آقا اعتیاد داره و من فعلا نمیخوام بریم زیر یک سقف با هم و الان فعلا میخوام تهدیدش کنم به جدایی که ترک کنه. اون آقا هنوز شمارو دوست داره و به جورایی داره انتقام میگیره.. یکم باهاش سرد برخورد کن و تهدیدش کن که جدا میشی. اما با وجود اعتیادش باهاش نرو زیر یه سقف. تاریخ عروسی رو حتما عقب بنداز.

آرزوهاتو بغل کن، تا خدا هست،زندگی هست...
اعتیاد اوره اشتباه نکن مشکلو حل کن طلاق بگیر خلاص زندگی که از اول اینجور بشه تا تهش خرابه مشکلتو حل ...

عاخه من چطوری ب اینابگم بکارتموازدست دادم پولیم ندارم ک بخام هزینش کنم و ترمیم شه 

بهانشه این حرفا باید بره مشاوره مشکل شخصیتی داره احتمالا

میگه بهم محبت کن بهش محبت میکنم باهام سردمیشه محبت نمیکنم همش دعواس ب خرفاش گوش میدم میگه دروغگویی دعوامیشه میره یه بحث ازگذشته رومیکشه وسط ک عاره توخائنی

اگر ترس از جدایی داری و دوستش داری  فقط تهدیدش کن به جدایی. با آرامش و منطقم با خانوادت مطرح کن ...

میخام همین کاروکنم ولی همش میگن ۳ساله نامزدوعقدی دیگه درست نیست اگ ب خانوادم بگم اعتیادداره نمیذارن باهاش زندگی کنم اون داره انتقام گذشته روازمن میگیره خیلی کینه ایه 

عاخه من چطوری ب اینابگم بکارتموازدست دادم پولیم ندارم ک بخام هزینش کنم و ترمیم شه 

اونقد هزینش که بالا نیست درصمن تو عقد بودی این خلاف که نکردی در هر صورت بهتره از اینکه تو ۳۰ یا سی و خورده ای سن با یه بچه بعلت طلاق بگیری