2777
2789

شوهرم متحول کردمنو بانمازاول وقتم تونسم اعتقادمو قوی کنم نسبت ب واجباتم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم شمانماراول وقت بخون ب یه درجاتی میرسی ک خیلی گرانبهاست منم منتظرهمچی روزیم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مذهبی نیستم ولی کهکشان نیستی خیلی‌ به دلم نشست 

نسخه‌ی پی دی افشو ۲۵ تومن خریدم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شوهرم متحول کردمنو بانمازاول وقتم تونسم اعتقادمو قوی کنم نسبت ب واجباتم

غیبتوبگچ چجوربذاریم کنارعزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
غیبتوبگچ چجوربذاریم کنارعزیزم

غیبتوک خودمم توفکرشم بدجور عذاب وجدان میگیرم هنوز نتونسم صدرصد کمش گردم ازامام زمان کمک بخواه دلت گرفت توهین شتیدی بی حرمتی فحاشی طعنه همرو بریزتودلت برو پیش امام زمان باوضو روبه قبله بشین درحضو قران گله بکن حرفای دلتوبگو اگ عادت شد برات قطعاحذف میشه کم کم غیبت ازتووزندگیت یادت نره بی جواب نمیزاره اینکاراتووتدارک چیدنات برای خلوت باامام زمان قول میدن تحول پیداکنی