2821
2789
عنوان

وزن مناسب

101 بازدید | 14 پست

چطوری میشه فهمید وزن با بدن تناسب دارن باهم 

الان من بدنم لاغرها ولی زیر شکم دارم دلیلش چیه 

باید لاغر کنم ؟ هرچی ورزش کردم این چند ماه فقط بدن لاغر شد و شکم تکون نخورد شکمو چطوری آب کنم همه اعتماد به نفسمو برده 😐😐😐😐💔💔💔

قد اگه ۱۷۰ باشه وزن باید ۶۰ باشه 

یعنی ۱۰ تاکمتر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ده کیلو نه سه چهار کیلو کمتر باشه

خب ۶۵ هم خوبه برای قد ۱۷۰ ولی بازم چاق دیده میشه  ولی ۶۰ بهتره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قد ۱۷۰باشه وزنم باید ۷۰باشه عالی میشه

من قدم ۱۷۰ وزنم ک ۷۰ بود توپر بودم خیلی ۶۴ ۶۳ اینا برام خوب بود  دوس داشتم ۶۰ برسم ک دیگ نشد وباردارشدم الان ۷۶ ام 🫠🫠

من قدم۱۶۰ وزنم۵۷ به نظرم چند کیلو بیشتر اضافه کنم بهتره

قدت ۱۶۰ وزن ۶۰ باید باشه  یانهایت ۵۵ 

همون حرفه منه دیگه

حرف شما درسته بااینکه نمیدونم حرفت چیبوده 😂🤣

😂😂قد۱۵۰وزن ۵۰قد۱۶۰وزن۶۰مناسبه

🤣😁خب آره همینا مناسبه  ۱۰ کیلو باید از قد کمتر باشه وزن 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز