2777
2789
عنوان

ته جویونگ از امشب خیلی جالب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 40 پست
آها ممنونم

خواهش میکنم 🌹

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

منم بار دومه که دارم میبینم خیلی سال پیش زبان اصلیشو دیدم فقط کاش به جای دوبله تجویونگ مرحوم والی ز ...

اره واقعا حیف شد🫠💔

روحش شاد 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان میشا ببینم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا مگه شاهزادهه چه کار میکنه قسمتای آخر ؟

شاهزاده قسمتای آخر به گومی پسر تجویونگ و چولین حسادت میکنه و میترسه ولیعهد بشه به خاطر پسرخودش

که به نظر من حق هم داشت شاهزاده تو روزای سختی تجویونگ باهاش بود و اون چولین خیلی مزخرف و خائن بو‌د

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

از الان میشا ببینم

آره میشه فقط کافیه بدونین که سریال مربوط به کشوریه که جومونگ ساخته و ۷۰۰ سال بعد جومونگ رو نشون میده و به خاطر خیانت های داخلی کشور جومونگ نابود شده و تجویونگ و یه سری فرمانده ها میخوان احیاش کنن 

همون فصل سوم جومونگه که تعریفشو میکردن؟

این فصل سوم جومونگ نیست فصل سوم جومونگ جامیونگ گو بود که پارسال پخش شد و سریال ضعیفی بود نه ریتینگ خوبی داشت نه جایزه ای برد تو کره جنوبی موقع پخش

اینو بهش میگن فصل آخر جومونگ و موقع پخش تو کره جنوبی محبوب بود و کلی جایزه برد و بازدید زیادی هم داشته

آهان پس یه جورایی ادامه ی جومونگه درسته؟

آره در مورد همون کشور جومونگه و قهرمانش یه فرمانده از کشور جومونگه 

آره میشه فقط کافیه بدونین که سریال مربوط به کشوریه که جومونگ ساخته و ۷۰۰ سال بعد جومونگ رو نشون میده ...

ممنون

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ممنون

خواهش میکنم 🌹