2777
2789
عنوان

ته جویونگ از امشب خیلی جالب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 40 پست
یعنی نقش اصلی فلج میشه 😐

قسمت فردا قسمت فلج شدنشه خیلی احساسی و غمگینه 

مخصوصا سکانسی که نامه ی پادشاه رو براش میخونن دیالوگاش خیلی قشنگن آهنگاش هم معرکه هستن 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

قسمت فردا قسمت فلج شدنشه خیلی احساسی و غمگینه مخصوصا سکانسی که نامه ی پادشاه رو براش میخونن دیالوگاش ...

باشه پس حتما میبینم مرسی 

بابام و داداشم عاشق این سریالن ما هم به خاطر اونا می بینیم 

دوست دارم زندگی رو ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه پس حتما میبینم مرسی بابام و داداشم عاشق این سریالن ما هم به خاطر اونا می بینیم

تازه قشنگ ترین قسمتاش هنوز شروع نشده اونا رو ببینید مثل من سریال محبوبتون میشه بعضی سکانسا و دیالوگاش اشک آدمو در میاره خیلی احساسی و تاثیرگذار ساخته شدن 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

تازه قشنگ ترین قسمتاش هنوز شروع نشده اونا رو ببینید مثل من سریال محبوبتون میشه بعضی سکانسا و دیالوگا ...

یه سکانسشو تو اینستا دیدم عروسی چولین با یی هگو بود اون قسمت چنده ؟ 

دوست دارم زندگی رو ❤️

اون فکر کنم سه چهار روز دیگه باشه از قسمت فردا به بعد کلی روند سریال عوض میشه و اتفاقای جالب میوفته 

شبکه تماشا ۱.۵ قسمته پخش میکنه تو سریال اصلیش قسمت ۵۴ عروسی چولینه تو آپارات هم هست میتونی ببینی 

کلا من تو این سریال از شخصیت چولین متنفرم آدم وفاداری نیست اصلا برعکس شاهزاده که خیلی وفادار و با شخصیت بود فقط قسمتای آخر یکم بد شده بود که اونم به نظرم حق داشت

من این سریالو فقط به خاطر دوبلر هاش برای بار دوم دارم میبینم. آقای باشکندی و خانوم مینو غزنوی و... 

انقدر خوبن که صداشون از خود بازیگرا بهتر شده 

واقعا ما ایرانیا دوبلرامون جزو بهترینای جهانن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

قشنگم من میبینم این سریالو میشه بگی قسمت چند بود دیشب چون نتونستم بیلینم

دیشب قسمت ۳۲ تلویزیون بود نصف دوم قسمت ۴۷ و ۴۸ اصلی

من این سریالو فقط به خاطر دوبلر هاش برای بار دوم دارم میبینم. آقای باشکندی و خانوم مینو غزنوی و... ا ...

منم بار دومه که دارم میبینم خیلی سال پیش زبان اصلیشو دیدم  فقط کاش به جای دوبله تجویونگ مرحوم والی زاده بود حیف دیر دوبلش کردن