حتما ببینید خیلیا انگار سریالشو نمیبینن چون تبلیغ نکردن براش و دیر هم دوبلش کردن باید چند سال بعد از جومونگ دوبله میشد ، سریال محبوبمه و این سریال و سریال جومونگ منو میبرن به دوران بچگیم
از امشب ببینید دیگه نمیتونید ول کنید سریالشو قسمت امشب و فردا خیلی احساسی و حماسیه سکانس مورد علاقم قسمت فرداست
🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باشه پس حتما میبینم مرسی بابام و داداشم عاشق این سریالن ما هم به خاطر اونا می بینیم
تازه قشنگ ترین قسمتاش هنوز شروع نشده اونا رو ببینید مثل من سریال محبوبتون میشه بعضی سکانسا و دیالوگاش اشک آدمو در میاره خیلی احساسی و تاثیرگذار ساخته شدن
🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
یه سکانسشو تو اینستا دیدم عروسی چولین با یی هگو بود اون قسمت چنده ؟
کلا من تو این سریال از شخصیت چولین متنفرم آدم وفاداری نیست اصلا برعکس شاهزاده که خیلی وفادار و با شخصیت بود فقط قسمتای آخر یکم بد شده بود که اونم به نظرم حق داشت
من این سریالو فقط به خاطر دوبلر هاش برای بار دوم دارم میبینم. آقای باشکندی و خانوم مینو غزنوی و...
انقدر خوبن که صداشون از خود بازیگرا بهتر شده
واقعا ما ایرانیا دوبلرامون جزو بهترینای جهانن
"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"