2777
2789

ولی وقتی به شوهرم گفتم گفت که نه حق نداری بری من راضی نیستم هر چی گفتم چرا جواب درست حسابی نداد خیلی ناراحت شدم اخه خیلی وقته باهاشون بیرون نرفتم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی وقتی به شوهرم گفتم گفت که نه حق نداری بری من راضی نیستم هر چی گفتم چرا جواب درست حسابی نداد خیلی ...

حسودی کرده😐

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

سوال اینجاست که: آیا شوهرتونم بخواد جایی بره از شما اجازه میگیره و شما میگید راضی نیستید و نمیذارید بره؟ و بعد اونم نمیره؟

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
ولی وقتی به شوهرم گفتم گفت که نه حق نداری بری من راضی نیستم هر چی گفتم چرا جواب درست حسابی نداد خیلی ...

نه اصرار کنید 

نه هیچی

فقط بهشون بگید

هر جور تو صلاح میدونی!!

باشه ، اگه دوست نداری برم ، نمیرم ...

اغلب دیده شده

مردها وقتی ب اقتدارشون احترام میذاری

نرم میشن☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم هر چند وقت دور همی بچه های قدیمی رو داریم راستش بخوای چون بگو بخندمون زیاده وشوخی زیاد داریم هیچ وقت کافی شاب نمیریم نهایت پارک اکثر اوقات خونه همدیگه

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
سوال اینجاست که: آیا شوهرتونم بخواد جایی بره از شما اجازه میگیره و شما میگید راضی نیستید و نمیذارید ...

همیشه میگه ولی من هیچ وقت نگفتم نرو

نه اصرار کنید  نه هیچی فقط بهشون بگید هر جور تو صلاح میدونی!! باشه ، اگه دوست نداری برم ...

هوم....

پاشم با شیر بشورید؛ از نرمی مثل خمیر میشن اصلا 😐

چرا باید اجازه بگیره؟! اختیارش دست خودشه!!! بردش نیست که به حرفش گوش بده 

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
منم هر چند وقت دور همی بچه های قدیمی رو داریم راستش بخوای چون بگو بخندمون زیاده وشوخی زیاد داریم هیچ ...

شوهرم میگع دعوتشون کن بیان خونه یا برید پارک بانوان

فک کنم با کافی شاپش مشکل داره

اخه اصلا حسود نیس خودشم باشگاه و استخر و... میره

باید اول با همسرتون مشورت میکردید

بعدا ب دیگران قول میدادید

مردها

این احترام گذاشتنه براشون مهمه

احتمالا باهاتون مخالفت کردن

تا شما

این موضوع رو متوجه شید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....