2777
2789
عنوان

حرف شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
خوابه

دوست عزیزم

یه چیزی ثابت شدست

کلا تو زندگی مشترک

زن با عقل و درایت و سیاستش ، زندگی رو میچرخونه

شما میتونید

با داد و فریاد و لج و لجبازی و بعده ها 

مقابله ب مثل کردن

ب نتیجه برسید ک ( من و شما میدونید نمیرسید !!! و بدتر زندگی تلخ و زهر میشه)

و یا 

میتونید 

با سیاست و لطافت و هنر زن بودنتون

موضوع رو ب نفع خودتون بچرخونید

طوری ک ایشون ( نه فقط درباره این موضوع) 

کلا در زندگی مدیونتون بشن و حرفم حرف شما باشه

حالا انتخاب با خودتونه☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مشورت با اجازه ندادن فرق داره! بابای من به مامانم میگفت من زیاد دلم نمیخواد به این سفر بری ولی اگه ف ...

شوهر خودت بخواد بره جایی تو راضی نباشی ولی اعتنایی بهت نکنه و بره چه حسی بهت دست میده؟؟درسته اجاره هر کسی دست خودشه ولی ما در برابر کسایی مثل همسر و خانواده تعهد داریم نمیشه حس بی ارزش بودن و به اون ها بدیم صرفا بخاطر اینکه خودمونو ثابت کنیم ما در قبال احساسات اطرافیانمونم مسیولیم..

البته این نظرشخصیه منه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر رفته اصرار هم كرده كه تو روخدا اجازه بده برم!!!!اگناه مظلوم كمتر از ظالم نيست!از ماست كه برم ...

اصرار کردم دلیل مخالفتشو بگه نه اینکه بزاره برم 

مشورت با اجازه ندادن فرق داره! بابای من به مامانم میگفت من زیاد دلم نمیخواد به این سفر بری ولی اگه ف ...

اگر همسرتون با شما مشورت نکنن

و بادوستانشون

قول و قرار  بذارن

نمیرنجید ؟؟؟

من ترجیح میدم 

قبل از قرار گذاشتن

همسرم ، منو ک شریک زندگیشم ، در جریان بذاره

و اینو ب دیده ی احترام نگاه میکنم

متقابلا همسره ما هم 

همین توقع رو از ما داره .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهر خودت بخواد بره جایی تو راضی نباشی ولی اعتنایی بهت نکنه و بره چه حسی بهت دست میده؟؟درسته اجاره ه ...

البته که مسئولیم؛ ولی ۲ طرفس!!! اون مسئول نیست؟؟؟؟؟؟ شوهر خودم اونقدر از این غلطا کرده که الان داریم جدا میشیم؛ همه چی دو طرفست! وقتی یه طرفه میشه؛ وقتی اون میشه کسی که به اجازش نیاز داری تهش فقط ناراحتی خودته

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
البته ک عقیده شما محترم ولی چرا انقد کوبنده؟! امیدوارم اگر متاهل هستید زندگی مسالمت آمیز و ...

من هشت ساله متاهلم،اتفاقا عصر يك از دوستام بهم زنگ زد كه بريم شب بيرون.شوهرم ترغيبم كرد كه برو ولي من مشغول كار خونه بودم و دعوت رو رد كردم.ما در عين اينكه زندگي زناشويي موفقي داريم و در همه امور هم با مشورت هم تصميم گيري ميكنيم به حريم شخصي همديگه خيلي احترام ميزاريم و به خودمون اجازه نميديم در مسائل كاملا شخصي براي ديگري تعيين تكليف يا به جاش تصميم گيري كنيم.

اصرار کردم دلیل مخالفتشو بگه نه اینکه بزاره برم 

نبايد ميكردي ،چون با اين كار ايشون رو محق ميدوني كه برات تصميم گيري كنه.به خودت و شعورت احترام بزار و برنامه ات رو هم كنسل نكن.حق گرفتنيه.زير بار زور نرو .

شوهر خودت بخواد بره جایی تو راضی نباشی ولی اعتنایی بهت نکنه و بره چه حسی بهت دست میده؟؟درسته اجاره ه ...

گاهی وقتا 

نسخه ای ک من برای زندگی شما میپیچم

برای شما ، حساسیت بوجود میاره

و ب اصطلاح ب شما نمیسازه

شما

کلا در همه ی زندگیتون

ببینید 

چ ب مصلحت خودتون و همسرتونه

بهتر جواب میگیرید 

چون قلق همسرتونو میدونید

این محیط تبادل نظر

افراد مجرد و متاهل و موفق و نا موفق داره

زیاد هم داره

شما باید تشخیص بدید

کدوم نسخه ب زندگی شما برازندست

من هشت ساله متاهلم،اتفاقا عصر يك از دوستام بهم زنگ زد كه بريم شب بيرون.شوهرم ترغيبم كرد كه برو ...

خیلی خوبه...منم یک سال و نیمه ازدواج کردم تا حالا همچین چیزی پیش نیومده بود همیشه خودش میگفت چون تک دخترم و خواهر ندارم تنهانمون وبا دوستات باش نمیدونم چرا اینبار اینجوری شد

پس همسر شما که تا الان براتون محدودیت ایجاد نکرده و همیشه به فکر تنهاییتون بوده حتما برای کارش دلیلی داره به نظرم این بار به نظر و خواستشون احترام بذار و بعداز اینکه از اینایت حال و هوا در اومدین یه وقت مناسب دلیلشو بپرس واگه از نظر خودت درست نبود بهش بگو اینجوری خیلی بهتر و میتونی تاثیری که میخوای روش بذاری

پس همسر شما که تا الان براتون محدودیت ایجاد نکرده و همیشه به فکر تنهاییتون بوده حتما برای کارش دلیلی ...

حالا دلیلش چی بوده الله اعلم

من فقط صفحه اول نظرات رو خوندم. و از رو همین یه صفحه مینویسم.

اره پاشو برو، بدون رضایت همسرت و درواقع بدون اطلاعش. زنشی برده که نیستی. دو روز دیگه هم بیا بگو شوهرم بهم محل نمیذاره و نمیگه کجا میره با کی میره :/ 

خانومای مستقل(!) نسخه هاتونو برای خودتون بپیچید. یکی شوهرش با فضای کافی شاپ مشکل داره و غیرتش اجازه نمیده زنش تو اون فضا قرار بگیره مثل همسر ایشون. یکی هم اصلا براش مهم نیست زنش کجا هست و چیکار میکنه! شوهر منم دوست نداره با دوستام برم کافی شاپ و رستوران. هروقتم خواستم جایی برم بهش گفتم. نه بردشم نه مطیعش، نه... ! همسرشم و همونطور که من انتظار احترام و همفکری ازش دارم اونم انتظار داره که به حساسیتاش اهمیت بدم! 

زندگی میدون جنگ نیست باید مدارا کرد و خیلی جاها کنار اومد. اینکه من بخاطر مهم ترین آدم زندگیم از یه سری خوشیام بگذرم بنظرم اصصصصلا بد نیست و خصوصیت مثبتمه اتفاقا که زندگیم برام مهمه و فقط لاف عشق نمیزنم! و صد البته در مقابل همسرمم هم همینقدر به زندگیمون و آرامشش بها میده. 

دوست عزیز عاقلانه رفتار کن نه مثل یه دختر بچه لجباز 

مادر هستم و