2777
2789
عنوان

حرف شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
همیشه میگه ولی من هیچ وقت نگفتم نرو

اگه بگی؛ نمیره؟ به عبارت دیگه؛ میتونی جلوشو بگیری؟

بیخیال خواهر من چرا کوچیک میکنی خودتو؟ خبر بده بهش من دارم میرم؛ خلاص!!! صاحابت نیس که

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
شوهرم میگع دعوتشون کن بیان خونه یا برید پارک بانوان فک کنم با کافی شاپش مشکل داره

دقیقا بالاخره این دورهمی ها کم سروصدا نیس واسه همین کافی شاب مناسب نیست نظر ایشون درست

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید اول با همسرتون مشورت میکردید بعدا ب دیگران قول میدادید مردها این احترام گذاشتنه براشون مهمه ...

اصلا فکرشو.نمیکردم مخالفت کنه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
زن خودش عقل وشعور و قدرت تصميم گيري داره.

عزیز دل

زندگی میدون جنگ و لجبازی نیست

سیاست زن مهمه

بعدم 

ب نظرم بهتره

هر نسخه ای رو ،  برای زندگی همدیگه

تجویز نکنیم...

ب هم کمک کنیم تا زندگی هامون 

عاقلانه و با سیاست بهتر شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اصلا فکرشو.نمیکردم مخالفت کنه

مردها این مسایل براشون مهمه( احترام و اقتدار )

بعد ببینید ک حرف میشه ، حرفی ک خودتون میخواستید ....

من اگر جای شما بودم( با احترام البته)

همین حالا

بهشون میگفتم

ک باید اول با شما مشورت میکردم، بعد قول و قرار میذاشتم...

مطمئنم نرم میشن...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اول فک کردم شوخی میکنه بعد دیدم جدیه خیلی تو ذوقم خورد... بهم میگه اصرار نکن فردا سرکار ذهنم درگیر تو میشه

مردها این مسایل براشون مهمه( احترام و اقتدار ) بعد ببینید ک حرف میشه ، حرفی ک خودتون میخواستید .... ...

خوابه

خب اشکال نداره 

به شوهرتون بگید لغو میکنم اما بار بعد هم شما اجازه نخواهی داشت با دوستان بیرون برین ...چون صرفا دوست دارم و دوست ندارم دلیل مخالفتم هم بگم ناراحتی نباید به وجود بیادا

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
هوم.... پاشم با شیر بشورید؛ از نرمی مثل خمیر میشن اصلا 😐 چرا باید اجازه بگیره؟! اختیارش دست خودشه ...

عزیز دل

زن و شوهری

یعنی احترام ب همدیگه

چرا فکر میکنید با احترام و ارزش قایل شدنه متقابل

بردگی اتفاق افتاده

این طرز تفکر قدیمی شده

دنیا رو مداره سیاست میچرخه

بعدم

همون طور ک ما علاقه داریم

همسرمون باهامون مشورت کنه 

متقابلا همسره ایشونم، دلخور شدن ک ، مورد مشورت واقع نشدن

عزیز دل زندگی میدون جنگ و لجبازی نیست سیاست زن مهمه بعدم  ب نظرم بهتره هر نسخه ای رو ، &nb ...

من چيزي رو كه بهش اعتقاد دارم بيان ميكنم.وقتي طرز فكري اشتباه و نقض آزادي حقوق اوليه يك انسانه من در برابرش مي ايستم و مخالفتم رو اعلام ميكنم حالا چه در زندگي خودم باشه چه فضايي مثل اينجا كه براي تبادل نظره.

استارتر؛ میدونی چیه؟ اینجوری که به حرفش کنی فک میکنه خودش بالا تر از توئه؛ فک میکنه فهمش؛درک و شعورش از تو بالا تره! فک میکنه تو به خاطر نقصت تصمیمات اشتباهه و مال خودش درسته؛ فک میکنی مثلا با احترام گذاشتن و قربون صدقه و پاچه خواری "مثلا سیاست!!!!" خواسته هاتو عملی مسکنس ولی آخرش یه موجود تو سری خور بدون توانایی تصمیم گیری هستی! که حتی واسه گردش با دوستاتم اجازه ی حضرت رو نیاز داری

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
من چيزي رو كه بهش اعتقاد دارم بيان ميكنم.وقتي طرز فكري اشتباه و نقض آزادي حقوق اوليه يك انسانه ...

البته ک عقیده شما محترم

ولی چرا انقد کوبنده؟!

امیدوارم اگر متاهل هستید

زندگی مسالمت آمیز و پر محبتی داشته باشید

و اگر مجرد 

بهتون پیشنهاد میکنم 

درباره خلقیات مردها

و تفاوتشون با خانمها مطالعه کنید

زندگی مشترک

بالا و پایین زیاد داره

با لجبازی و منم منم 

کاری پیش نمیره

تحربه بهم ثابت کرده

حالا

صلاح کار خویش خسروان دانند

عزیز دل زن و شوهری یعنی احترام ب همدیگه چرا فکر میکنید با احترام و ارزش قایل شدنه متقابل بردگی ا ...

مشورت با اجازه ندادن فرق داره! بابای من به مامانم میگفت من زیاد دلم نمیخواد به این سفر بری ولی اگه فکر میکنی اینجوری حالت بهتره خوب برو؛ مامانم میرفت و وقتی برمیگشت استقبال پدرمو میدید نه غراشو!! خیلی خیلی احترام و مشورت فرق داره با این که شوهرتون نذاره و شما نرید!

استارتر؛ میدونی چیه؟ اینجوری که به حرفش کنی فک میکنه خودش بالا تر از توئه؛ فک میکنه فهمش؛درک و شعورش ...

استارتر رفته اصرار هم كرده كه تو روخدا اجازه بده برم!!!!اگناه مظلوم كمتر از ظالم نيست!از ماست كه برماست!