فاطی090380 مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 418 عنوان خانمهای مشهدی لطف میکنید جوابمو بدین ❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست من ۳۵هفتم الان برا زایمان طبیعی میخواستم برم ثامن ناجا که گفتن ۱۰ تومن بیمارستان ۵ تومن دکتر حالا میگم خیلی زیاد میشه ۴ تومن ماما همراه بگیرم برم هفده شهریور که هزینه بیمارستان ندارن و دکتر شیفت میاد بالا سرم کدوم کار به نظرتون بهتره ؟؟؟؟ 1404/02/07 | 08:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32771 نگا عزیزم دکترم همین ثامن و موسی بن جعفره فقط خب دو تاشم هزینه هاش بالای نمیدونم چیکار کنم واقعا بر ... بین بنت الهدی وپاستور کدوم خوبه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mamankhoone عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2203 بنت الهدی بهتره یاپاستور ازاین دوتا کدوم به نظرمن پاستور بهتره ولی بیشتربه دکترمسئولیت پذیربستگی داره
فاطی090380 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 418 آهان من نمیشناسمشون. هزینه هارو که میبینم کلا میگم ولش با دکتر هماهنگ نکنم هر وقت دردم گرفت میرم بیمارستان دولتی و دکتر شیفت بیادولی بچه اولیه نمیدونم چی میشه این فکرم اشتباهه نه؟
mamankhoone عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2203 هزینه هارو که میبینم کلا میگم ولش با دکتر هماهنگ نکنم هر وقت دردم گرفت میرم بیمارستان دولتی و دکتر ش ... اره میدونی ریسکش بالاست موسی بن جعفرچون خیریه هست شایدبتونی از مددکاریش استفاده کنی البته جسارت نکرده باشم این روزها بااین قیمتهای فضایی هممون بایدیه نگاهی به جیبمون داشته باشیم ولی توی زایمان اگرمیتونی هزینه کن میتونی ازهزینه های دیگه بزنی سیسمونی روسبکتربگیر پولشوبزاربرای بیمارستان
mamankhoone عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2203 انشاالله برای دومی چون دیگه تجربه داری ومیدونی سزارین هستی یا طبیعی میتونی بری بیمارستان ۱۷ شهریور
فاطی090380 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 418 اره میدونی ریسکش بالاست موسی بن جعفرچون خیریه هست شایدبتونی از مددکاریش استفاده کنی البته جسارت نکرد ... چمدونم انشالله خدا کمک کنه
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6396 من ثامن رفتم خیلی راضی بودم. ماما هم از بیمارستان گرفتم فروردین ۱۴۰۳ یک تومن بوددکترتون خیلی زیاد میگیره و غیر قانونیه من میشناسم دکتری که اصلا نگیره و تو ثامن هم میان. دکتر طوبی موقر مقدم
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12129 اون زمان دکترشفیقی الان خیلی دکترهای جدید وبه روزتراومدن ایشون اونموقع خیلی خوب بودن ولی الان پیرشدن ... رامش ؟؟ اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32771 به نظرمن پاستور بهتره ولی بیشتربه دکترمسئولیت پذیربستگی داره دکتر من این دوتا بیمارستان هس میخام ببینم از نظر امکانات همه چی کدوم بیمارستان بهتره هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mamankhoone عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2203 دکتر من این دوتا بیمارستان هس میخام ببینم از نظر امکانات همه چی کدوم بیمارستان بهتره خانم داداشم دوتابچه هاشو پاستور زایمان کرده بود راضی بود ولی بنت الهدی خیلی کوچیکه چیز زیادی نمیدونم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32771 خانم داداشم دوتابچه هاشو پاستور زایمان کرده بود راضی بود ولی بنت الهدی خیلی کوچیکه چیز زیادی نمیدونم مرسی گلم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.