2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونواده ات رفتار ما مطلوبی داشتن که این احساس رو داری ؟

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ن بابا اصلا خودم معذبم

پس این مشگل دقیقا درونت هستش ! 

اول مشکلت رو با خودت حل باید کنی بعد ادامه بدی تا زمانی که این تفکر مسخره رو دور نندازی نمیتونی تو اون خونه با حواس جمع برای هدف هات تلاش کنی! 

بگرد ببین بخاطر شرایط خونوادگی هستش

یا بخاطر فرد همسن تو ، تو فامیل که موفق هستش و ... 

یا هر چیز دیگه ای 

چون هر ذهنیتی تو مغزت هست که باعث خجالتت شده درست نیست 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پس این مشگل دقیقا درونت هستش ! اول مشکلت رو با خودت حل باید کنی بعد ادامه بدی تا زمانی که این تفکر م ...

والا حق داره ادم دستش تو جیب خودش باشه بهتره تا از پدر مادرش پول تو جیبی بگیره

اخه شما نودت فکر کن یه دختر25ساله ن شغل داره نه ازدواج کرده همینطوری تو خونخ میچرخههم سن و سالای من ...

از منی که بیست سالم بود پول از مامانم میگرفتم و بعدش تابلو فرش اوردم بپرس هر موقع بری سرکار دیر نیست حتما برو ازمون بده اصلا هم نا امید نشو حتما برو سرکار خانواده زنده باشن ولی ادم باید بفکر خودش باشه