2777
2789
عنوان

دعا در حق یکدیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 124 پست
شوهر خواهره من 9ماهه قهره یه بارم ما رفتیم اشتی خونشون منو بچه5ماهه و بابامامانمو ساعت10شب انداخت ب ...

چه بی شعور ، خجالت نمی کشه حداقل حرمت موی سفید پدرتون رو نگه میداشت ، جوونامون دیگه حیا رو هم قی کردند 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شا الله همه به ارزوهاتون برسین  برای آروم گرفتن قلب من و زندگی منم دعا کنید    

ایشالا خدا بهت ارامش بده...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

همین جا نیت میکنم اگر حاجت گرفتم بیام تایپیک بزنم 114 تا ایت الکرسی براتون بخونم... تو رو خدا دعام کنین

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
چه بی شعور ، خجالت نمی کشه حداقل حرمت موی سفید پدرتون رو نگه میداشت ، جوونامون دیگه حیا رو هم قی کرد ...

دلم برای بابام کبابه طفلی تا رسیدیم لباساشو دراورد که مثلا موندنی هستیم

اما اون.....

ابجیم طفلی برامون زرشک پلو پخته بود بعده اینکه ما میریم کلِ غذا رو با قابلمه میریزه دور😢😢😢

دوباره میسازمت💪

دلم برای بابام کبابه طفلی تا رسیدیم لباساشو دراورد که مثلا موندنی هستیم اما اون..... ابجیم طفلی بر ...

اخی عزیزم انشاالله خدا دلتونو ب حق امام زمان شاد کنه

دلم برای بابام کبابه طفلی تا رسیدیم لباساشو دراورد که مثلا موندنی هستیم اما اون..... ابجیم طفلی بر ...

تورو خدا ب ابجیت بگو اگ دلششکست منم دعا کنه بگو خیلی دلم پره

خدا به حق محمد و آل محمد استارتر جون مشکلت حل بشه گلم

ممنون عزیزم با دعای خیر شما