2777
2789
عنوان

دعا در حق یکدیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 124 پست
از ته ته دلت بخواه...انشاالله که همسرتون برمیگردن

دعا کن شما ازشون بخواین میگن با زبانی ک گناه نکردین حاجت بخواین شما واسطه بشید و برام دعا کنین

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت بهش بگو بیا برگردیم

باهاش صحبت کردم اما دیگه حاظر نیس صحبت کنیم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
شوهره توهم قهره؟ انشاالله به حق فاطمه زهرا جفتشون سره عقل بیان

اره قهره دو ماه و نیمه قهره

دعای بد نکن دوستم بسپر بخدا ما قاضیهای خوبس نیستیم بین خدا و بندش قرارنگیر اینجوری ارومتری

سپردم به خدا واگذارشون کردم به خدا

و باید خدا جوابشونو بده وگرنه از خدا هم دلم میگیره بدجور

دوباره میسازمت💪

دعا کن شما ازشون بخواین میگن با زبانی ک گناه نکردین حاجت بخواین شما واسطه بشید و برام دعا کنین

حتما عزیزم

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .

ایشالا خدا حاجت همه رو بده، برای منم دعا کنید بچه ها خیلی دلم گرفته 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ایشالا خدا حاجت همه رو بده، برای منم دعا کنید بچه ها خیلی دلم گرفته 

ایشالا خدا دلتو شاد کنه

شوهر خواهره من 9ماهه قهره یه بارم ما رفتیم اشتی خونشون منو بچه5ماهه و بابامامانمو ساعت10شب انداخت ب ...

الهی ک برگرده ب حق فاطمه زهرا...

ایشالا خدا دلتو شاد کنه

ممنون عزیزم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شوهر خواهره من 9ماهه قهره یه بارم ما رفتیم اشتی خونشون منو بچه5ماهه و بابامامانمو ساعت10شب انداخت ب ...

خدا ب حق ابولفضل دلتونو شاد کنه