2821
2789
عنوان

دعا در حق یکدیگر

519 بازدید | 124 پست

دوستان بیاید امشب در حق هم دیگه دعا کنیم...الهی امشب خدا ب همه ارامش بده... خدا ارزوی همه رو بده...همه ی منتظرا رو دل شاد کنه...بچه ها اگ تونسین در حق منم دعا کنید دعا کنید زندگیم درست بشه اوضاع خیلی دارم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من دودفعه اینجا جز دوسه نفر هیچ کس برام دعا نکرد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنم هرکی مریص داره مریضش شفا پیدا کنه

هرکی مشکل مالی داره به گشادگی برسه

هرکی استرس خیانت داره خیالش راحت بشه

هرکی بچه دارنمیشه خدا بهش بچه بده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خدایا به خانوادم آرامش بده ..خواهرم شفا پیدا کنه 

خواهرت مریصیش چیه عزیزم؟

امین

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

استاتر جونم انشالله خدا بهت ارامش بده بهترین صلاح خدا برات محقق بشه اگرم مصلحت خدا برات ناخوشایند هست انشالله بهت صبر بده تا بتونی به ارامش برسی التماس دعا

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
دعا میکنم هرکی مریص داره مریضش شفا پیدا کنه هرکی مشکل مالی داره به گشادگی برسه هرکی استرس خیانت دا ...

الهی امین...الهی هر کی تو زندگیش گره افتاده گره از کارش باز بشه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
استاتر جونم انشالله خدا بهت ارامش بده بهترین صلاح خدا برات محقق بشه اگرم مصلحت خدا برات ناخوشایند هس ...

ممنون عزیزم...انشاالله خدا حاجات شمارو هم بده