2777
2789
عنوان

دعا در حق یکدیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 124 پست
ان شالله هرکسی هرحاجتی داره حاجتروا بشه ،دوستان برای زندگی من وارامش بچه های منمددعاکنیدلطفا

عزیزم انشاالله خدا خودش کمکت کنه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کردم عزیزم ان شاءالله خبر خوشحالیت رو بهمون بدی🙏🙏🙏

ممنون عزیزم دعا کن...ب اقا بگو دیگه سینم داره از درد میترکه... ب اقا بگو غم تو سینم بیتابی میکنه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
2تا ارزو دارم اولی شوهر خواهرم بیاد خونه مامانم و مامان و بابامو ابجیمو شاد کنه دوم اونایی که تو زم ...

دعای بد نکن دوستم

بسپر بخدا

ما قاضیهای خوبس نیستیم

بین خدا و بندش قرارنگیر اینجوری ارومتری

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
یه بیماری خیلی بد ..جوونه داره عذاب میکشه فقط

ان شاالله خدا خودش مریض هارو شفا بده ب حق امام زمان

یه بیماری خیلی بد ..جوونه داره عذاب میکشه فقط

سرطان؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
بله دو ماه و نیمه

چله نماز امام زمان بگیر