2777
2789
عنوان

دعا در حق یکدیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 124 پست
چشم گلم حتما میگم توهم دعا کن شوهرش تا عیدبیاد😢

یادت نره خانومیا

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من و خانوادم و امام زمان دعا کنید مخصوصا برای سلامتی منم شمارد دعا میکنم

ان شاالله خدا شمارو ب ارزوتون برسونه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها ختم های چهل روزه خیلی حال آدمو خوب میکنه...من اولین بار بود ک تو همچین برنامه هایی شرکت میکردم....الان با اینکه چند روز بیشتر نگذشته به ی ارامشی رسیدم ...شما هم شرکت کنین خیلی خوبه...انشاالله که هممون حاجت دلمونو بگیریم

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .
قربونشون بشمکه اینقدر بخشنده و مهربونن😭😭

کاش ی نظرم ب من بندازن کاش دل شوهرمو ب رحم بیارن

قربونشون بشمکه اینقدر بخشنده و مهربونن😭😭

واقعا اون لحظه که میخاستم حتی ی درصدم احتمال نمیدادم اتفاق بیوفته چون خیلی بعید بنظر میرسید ... ولی شد😢

زندگی مانند بازی دومینو ست. هرگز از افتادن دیگران شاد نشو چون دیر یا زود، نوبت خودت میرسه .
دلم ی تکلیف روشن میخواد دلم میخواد شوهرم زنگ بزنه بگه بیا برگردیم...😭دلم میخواد مشکلاتم تموم بشه... ...

همیشه از خدا بخواه چیزی که به مصلحتت هست رو بهت بده

نه چیزی که اصرار داری بهش

ان شاءالله که حکمت خدا با حاجت دلت یکی باشه🙏🙏🙏

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .
واقعا اون لحظه که میخاستم حتی ی درصدم احتمال نمیدادم اتفاق بیوفته چون خیلی بعید بنظر میرسید ... ولی ...

ینی میشه شوهر منم برگرده

برای منم دعا کنید زندگیم داره نابود میشه شکستن کمر مادرمو میبینم

الهی ک خدا نگاه ب دل شکستتون کنه