2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
عزیزم میگه نخریم اماده زشته میگه بپز

بگو عزیزم چطوری بپپزم یک کم منطقی باش من دو میرسم خونه بالاخره منم یه جوونی دارم ظهر شما از بیرون بگیر شام من غذا درست میکنم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

پلو بذار توی پلوپز ازبیرون هم کباب بگیرید اگه میگه زشته بیرون و فلان مرغ مرینیت کن فردا تو هواپزی فر ...

عزیزم اینا ۱۰ صب کار دارن 

۱۲ کارشون تموم میشه 

من دو ظهر دو نیم میام خونه 

شوهرمم سه یا جهار میاد خونه 

جطوری بیان؟

میشه بگی وقتی خونه نیستیم 

اصلا بحث غذای کوفتی نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا ۱۰ صب کار دارن ۱۲ کارشون تموم میشه من دو ظهر دو نیم میام خونه شوهرمم سه یا جهار میاد خونه ...

یکی این مسئله دوم تو هنوز از سر کار نیومدی هلاک و خسته ایی باید بدو بدو دنبال نهار باشی باور کن فکر میکنن زن رباته نه انسان اه

خوب دیگه پس حق با شماست و همسرتون بی منطقه. با مرد بی منطق هم نمیشه کنار اومد😐

اخه بهش میگم خونه نیستیم اینا جطوری بیان بهش برم میخوره 

میگه سمت تو میان من اینطوری میکنم 

بخدا ک سمت من اصلا خونه ی من نمیان

اخه بهش میگم خونه نیستیم اینا جطوری بیان بهش برم میخوره میگه سمت تو میان من اینطوری میکنم بخدا ک سمت ...

خب بگو آدم بی منطق ایرادی نداره مامانت اینا بیان ولی من نمیتونم نهار درست کنم نهار دست خودت رو میبوسه شلم به روی چشم 

نه پول نمیارم خونه دروغ چرا پولام مال خودمهاصلا بحث این جرفا نیست عزیزمزباید درک کنه من سرکارم تعارف ...

پاشو خورشت سبزی رو بار بزار و فردا ظهرم یک ساعت مرخصی بگیر زودتر بیاد برنج بپز و سالاد وسلام سختش نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه پول نمیارم خونه دروغ چرا پولام مال خودمهاصلا بحث این جرفا نیست عزیزمزباید درک کنه من سرکارم تعارف ...

دنبال بهونس 

🤍﷽🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋 از تاریخ اذر ۴۰۴ این اکانت واگذار شده به من🌷