2777
2789
عنوان

ممکنه برگرده

127 بازدید | 18 پست

سر خیانتش باهاش دعوا کردم

گفت اون یه دختر کوچیک بود از اقوام سر به سرش گذاشتم ولی نذاشت من چتو بخونم.

رفت بلاکم کرد و گفت دیگه فکر منو از ذهنت پاک کن

ممکنه یه روز برگرده؟

پشیمون میشه مثل چی

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینو میگی

همشون برمیگردن تاکید میکنم همشون اما شاید باز بهش فرصت بدی ولی مثل قبل رابطتتون خوب نمیشه

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

پشیمون میشه مثل چی

میشه در مورد منم بگی من شوهرم میخواد ازم جدا بشه من راضی نیستم الان ۴ماه تو خونمون نشستم بچه هام را ندیدم اما خودش بعد دو ماه باهام پیام اینا داد منو دید ولی بازم از جدایی حرف میزنه. ما جدا میشیم یا همه چی درست میشه

انقد غصه برگشتشو نخورکسی که اینجوری میکنه رو اصلا نباید بهش فک کنی چه برسه غصشو بخوری

خب دیگه میاد تو ذهنم

به نظرت برمیگرده؟

از ناراحتی گفته فکر منو از ذهنت بیرون کن یا ممکنه برگرده