2777
2789
چرا زیادی تکون خوردن مهمه ؟ آخه من طول سرویکسم ۳۲ ربطی دارهج؟

ماه های آخر خیلی مهمه ! ببین من چون خودم چند سال تو اتاق عمل کار کردم میگم مادرایی بودن که ۳۷ هفته بودن میگفتن اوایل خیلی تکون میخورد از روز سوم کم و کمتر شد منم گفتم طبیعیه دیگه ! در صورتی که بچه بند ناف دور گردنش پیچیده بود این تکون خوردنای زیاد از این بوده که تلاش می‌کرده بندناف و از گردن دربیاره ! بچه وقتی بدنیا اومد پوست دستش رفته بود از بس تلاش کرده بود ولی مادرش نفهمیده بود به دکترش هم خبر نداده متاسفانه وقتی بدنیا اومد مرده بود 

نمی‌خوام بترسونمت ولی حواست به تکون خوردناش باشه تو بهتر از دکتر میتونی حال خودتو بدونی! آخرای بارداری اگر تکونش زیاد شد یا کم شد یا اصلا حس کردی حالت یه جوره و مثل قبل نیست حتما با دکترت در میان بزار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظش کنه به سلامتی بیاد بغلت

🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫