اره اون موقع فقط حرکت بود .نی نی شماهم خودشو سفت میکنه؟
اره عزیزم مخصوصا موقع تغییر وضعیت موقع خواب و یکی هم وقتی همسرم لمس میکنه شکم و باهاش حرف میزنه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودتو اماده کن واسه ی بچه شیطون😆پسر منم ایطور بود هر وقت میرفتم سونوگرافی تا دستگاه رو میذاشت رو شکمم فوری ی لگد میزد ب دستگاه اصلا هنگ بودیم😂الان ۹سالش هست ماشالله فوضول و پر انرژی و بشدت باهوش
خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷
اون موقع دردت میاد . من وقتی تکون میخوره شوهرم دست میزنه اصلا تا دو ساعت بعد تکون نمیخوره. شوهرم میگ ...
اره خیلی کم
ای خدا چه نی نی نازنازی و شیرینی، داره خودش و واسه باباش لوس میکنه ها😍🧿🧿
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خیلی شیرینی دوس دارم اما از ترس چاق شدن نمیخورم
دختر من ۱۲۵کیلوشدم الان بزور دارم. کم میکنم شدم ۱۰۷ببینم کی برسم به وزن۷۰ چون دوقلوداشتم ورژیم پروتئینی خیلی اضاف کردم ولی بخور هیچی تودلت نزار من دلم جیگرمیخاست دکتر اجازه نداد بخورم پشت کمر قل دومم قشنگ یه شکل جیگر نقش بسته