2777
2789
اره اون موقع فقط حرکت بود .نی نی شماهم خودشو سفت میکنه؟

اره عزیزم مخصوصا موقع تغییر وضعیت موقع خواب و یکی هم وقتی همسرم لمس میکنه شکم و باهاش حرف میزنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خودتو اماده کن واسه ی بچه شیطون😆پسر منم ایطور بود هر وقت میرفتم سونوگرافی تا دستگاه رو میذاشت رو شکمم فوری ی لگد میزد ب دستگاه اصلا هنگ بودیم😂الان ۹سالش هست ماشالله فوضول و پر انرژی و بشدت باهوش

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم مخصوصا موقع تغییر وضعیت موقع خواب و یکی هم وقتی همسرم لمس میکنه شکم و باهاش حرف میزنه

اون موقع دردت میاد . 

من وقتی تکون میخوره شوهرم دست میزنه اصلا تا دو ساعت بعد تکون نمیخوره. شوهرم میگه من آرامش میدم بهش😂

خودتو اماده کن واسه ی بچه شیطون😆پسر منم ایطور بود هر وقت میرفتم سونوگرافی تا دستگاه رو میذاشت رو شک ...

اره من ان تی رفته بودم دکتر گف خیلی شیطونه خیلی تکون میخورد یه لحظه هم واینیستاد

اون موقع دردت میاد . من وقتی تکون میخوره شوهرم دست میزنه اصلا تا دو ساعت بعد تکون نمیخوره. شوهرم میگ ...

اره خیلی کم 

ای خدا چه نی نی نازنازی و شیرینی، داره خودش و واسه باباش لوس میکنه ها😍🧿🧿

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خیلی رو تکون های بچه دقت داشته باش اگر کم شد به دکترت اطلاع بده اگر زیاد شد به دکترت اطلاع بده خصوصا ماه های آخر 

ولی احتمالا یه چیزی خوردی ... من ساندویچ ناگت می‌خوردم به حدی تکون میخورد که تهوع می‌گرفتم 😂ناگت دوست داشت 

الآنم دوست داره 🥰👶

اره من آن تی رفته بودم دکتر گف خیلی شیطونه خیلی تکون میخورد یه لحظه هم واینیستاد

ایشالله بسلامتی و دل خوش میاد تو بغلت 

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

خیلی رو تکون های بچه دقت داشته باش اگر کم شد به دکترت اطلاع بده اگر زیاد شد به دکترت اطلاع بده خصوصا ...

چرا زیادی تکون خوردن مهمه ؟ آخه من طول سرویکسم ۳۲ ربطی دارهج؟

می‌دونه باباش عاشقشه . 😍

🥰😍 دختر یا پسر ،این قندِ عسل؟

من خیلی شیرینی دوس دارم اما از ترس چاق شدن نمی‌خورم

دختر من ۱۲۵کیلوشدم الان بزور دارم. کم میکنم شدم ۱۰۷ببینم کی برسم به وزن۷۰ چون دوقلوداشتم ورژیم پروتئینی خیلی اضاف کردم ولی بخور هیچی تودلت نزار من دلم جیگرمیخاست دکتر اجازه نداد بخورم پشت کمر قل دومم قشنگ یه شکل جیگر نقش بسته

پسر . مال شما چی عزیزم ؟

خداحفظش کنه واست، دختر فداتشم

دختر من ۱۲۵کیلوشدم الان بزور دارم. کم میکنم شدم ۱۰۷ببینم کی برسم به وزن۷۰ چون دوقلوداشتم ورژیم پروتئ ...

منم خیلی اضافه میکنم بااینکه رژیمم .

وزنشون چند بود

2790
2778
2791
2779
2792