2777
2789

کالسکه دلیجان پشت سرهم نخرید. عقبیه له میشه بنده خدا.‌اصلااا جا نداره نه برا دراز کش نه برا نشستن.‌کناره هم بگیرید

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من خودم دوقلوی همسان دختر دارم...یک کیسه و یک جفت مشترک داشتن. دوهفته هم با هم اختلاف سن و اختلاف و ...

مثلا چجوری میشه ک اختلاف سن دارن 

تو دوبار نزدیکی جدا تشکیل میشن؟

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بودجتون میرسه پشت سرهم خارجی بگیرید استاندارد و عالیه.

دلیجان کناره هم ،،دردسره .‌خیلی پهن و بد قلقله. ولی بازم بهتره پشت سره همش هست.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم منمبه لطف خدا دوقلو پسر دادم میخواستم بدونم تو دوران بارداری تا چه حد رعایت میکردید استراحت دا ...

من آمپول بتا نزدم...ولی معمولا از 28 هفته آمپول بتا میزنن ..اگه نزنی هم اشکال نداره همون روز زایمان تو بیمارستان میزنن.

من اوایل لک بینی داشتم واسه همین با اینکه شاغل بودم استراحت مطلق شدم...خونریزی تموم شد ولی من چشمم ترسیده بود و همش خونه ی مامانم استراحت بودم.

مشکل خاصی نداشتم..حتی ویار و تهوع هم نداشتم..کمی سوزش معده داشتم هفته های آخر،از توالت فرنگی استفاده میکردم..هفته های آخر شکم بند میبستم که بالا نگه داره شکمم رو.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
مثلا چجوری میشه ک اختلاف سن دارن  تو دوبار نزدیکی جدا تشکیل میشن؟

نه گلم....یکیشون دیرتر از اون یکی رشد میکنه...ریزتره...به همین خاطر میگن کوچکتره

ولی در واقع باهم تشکیل شدن....

اصلا دوبار نزدیکی که  دوقلو ایجاد نمیکنه...رحم وقتی ی جنین تشکیل بده دیگه اسپرم رو جذب نمیکنه که بخواد مثلا یک هفته دیگه باز جنین تشکیل بده...دوقلوها همزمان تشکیل میشن...سرعت رشد هاشون متفاوته

من آمپول بتا نزدم...ولی معمولا از 28 هفته آمپول بتا میزنن ..اگه نزنی هم اشکال نداره همون روز زایمان ...

دعا کن منم بدون دردسر نی نیهام بیان .منم روزای اول لکه بینی داشتم شیاف زدم واستراحت مطلق بودم بعد خوب شدم الان اکثر کارها را همسرم میکنه من فقط یه ناهار میذارم 

یادتونه طول سرویکستون چقدر بود؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
کالسکه دلیجان پشت سرهم نخرید. عقبیه له میشه بنده خدا.‌اصلااا جا نداره نه برا دراز کش نه برا نشستن.‌ک ...

نه گلم

اتفاقا عقبی هم جاش بیشتره هم پشتی داره که دراز بکشه....جلویی جاش کمه و باید صاف بشینه...نمیتونه لم بده.

من دارم ولی بنظرم کنار همی بگیرین که از نوزادی بتونین بچه رو توش بخوابونین...جا گیره ولی اگه زیاد اهل بیرون رفتن و پیاده روی هستین کنارهمی بگیرین.

من کالسکه پشت همی دلیجان رو از یکسالگی که یاد گرفتن بشینن تونستم استفاده کنم.

نه گلم....یکیشون دیرتر از اون یکی رشد میکنه...ریزتره...به همین خاطر میگن کوچکتره ولی در واقع باهم ت ...

اهان 🙄

خب سنشون ک ربطی به رشدشون نداره ک 😐

من دوقولو میخوام چکار کنم ؟

خاله شوهرم (که زن عموی منه)دوقولو داره

دختر خاله خودمم داره 

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
دعا کن منم بدون دردسر نی نیهام بیان .منم روزای اول لکه بینی داشتم شیاف زدم واستراحت مطلق بودم بعد خو ...

طول سرویکسم کوتاه بود...32 بود..واسه همین ترس داشتم دهانه رحمم باز بشه استراحت میکردم

آخرش هم دهانه رحم باز نشد که نشد...بجاش 34هفتگی کیسه آبم پاره شد و مجبور شدم سز کنم و زودتر بدنیا اومدن و دستگاه رفتن

عزیزم من بغل هم دلیجان گرفتم عالیه چون پشت هم که باشه پشتیه حالت خابیده نداره واون پشتیه گفتن موها ج ...

من نمیدونستم دلیجان هم کنارهمی داره...فکر میکردم فقط خارجی ها دارن اونا هم گرون بود نگرفتم.

پشت همی دلیجان گرفتم...همو اذیت نمیکنن...ولی پشتی لم میده...جلویی باید صاف بشینه خسته میشه.

اهان 🙄 خب سنشون ک ربطی به رشدشون نداره ک 😐 من دوقولو میخوام چکار کنم ؟ خاله شوهرم (که زن عموی م ...

سنشون دقیقا به اندازه سر و طول استخوان ران و بازو و این چیزا بستگی داره....یعنی تو سونوگرافی از سایز اندام ها سن جنین رو مشخص میکنن...پس به رشدشون ربط داره تا وقتی تو رحم هستن.

وگرنه سونوگرافی که علم غیب نداره سن جنین رو بفهمه.

طول سرویکسم کوتاه بود...32 بود..واسه همین ترس داشتم دهانه رحمم باز بشه استراحت میکردم آخرش هم دهانه ...

من ۳۳.۵هستم خداکنه مال منم باز نشه 

خدا بچه هات را نگه داره برات اگر یادته چه قرصهایی میخوردی ممنون میشم بگی اخه دکار به من آسپرین وقرص وآمپول واسه زایمان زودرس نداده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
سنشون دقیقا به اندازه سر و طول استخوان ران و بازو و این چیزا بستگی داره....یعنی تو سونوگرافی از سایز ...

ایول چه اطلاعاتی اصلا نمیدونستم🙄

نگفتین من چکار کنم دوقولو شه خیلی دوسدارم

ایول چه اطلاعاتی اصلا نمیدونستم🙄 نگفتین من چکار کنم دوقولو شه خیلی دوسدارم

کاری نمیشه کرد دست خداست اگر دکتر صلاح بدونه کلومفین احتمال بارداری دوقلویی را بالا میبره