2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هات چقدروقتشونه؟ از چندماهگی استفاده کردی و تونستی بیرون بری؟تنهایی هم میتونستی بری یا حتما کمک ...

الان ۵ماهشونه مامانمم کمکم میکنه دست تنها سختمه از۳ماهگی کالسکه رو به حالت خابیده میکردم میخابوندم توش

من بچهام ۵ماهشونه الان اگه کیسه جدا باشه غیر همسانن اگه کیسع جدا جفت یکی همسانن

عزیز آخه نمیشه که دوتا کیسه داشته باشن و یه جفت.

وای خدایا شکرت منم مامان شدم اونم دوقلو خیلی خوشحالم....خدا به هرکی دوس داره مامانشه زودتر بده ...    

یعنی شما یه دوقولو داری ک ۵ ماهشونه و دوباره دوقولو بارداری🙁

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
ممنون گلم

عزیزم برای اینکه بدونی دوقلوی همسانن یا غیر همسان باید ببینی جندتا جفت و جندتا کیسه آب تو سونو دیده شده

ربطی به اینکه کدومشون چند روز بزرگتره نداره.

اگه یک کیسه و یک جفت باشه یعنی دوقلوهات همسانن و از یک جفت تغذیه میکنن و هم جنس ان.

اگه دوتا کیسه یا دوتا جفت باشه معلومه ناهمسانن...حالا ممکنه هم جنس باشن یا متفاوت دختر و پسر باشن.

مشخصه هیچ اطلاعاتی در مورد دوقلویی نداری...یکم تو اینترنت مطلب بخون اطلاعاتت رو بالا ببر.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
چرا من تو یه گروه دوقلوام هستن بعضی مامانا

عزیزم منمبه لطف خدا دوقلو پسر دادم میخواستم بدونم تو دوران بارداری تا چه حد رعایت میکردید استراحت داشتید؟آمپول ریه زدید؟چندهفته؟

مشکلی تو بارداری نداشتید؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
 عزیزم برای اینکه بدونی دوقلوی همسانن یا غیر همسان باید ببینی جندتا جفت و جندتا کیسه آب تو سونو ...

شما دوقلو داشتی میشه سوالام را جواب بدی؟ممنون میشم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
 عزیزم برای اینکه بدونی دوقلوی همسانن یا غیر همسان باید ببینی جندتا جفت و جندتا کیسه آب تو سونو ...

من خودم دوقلوی همسان دختر دارم...یک کیسه و یک جفت مشترک داشتن.

دوهفته هم با هم اختلاف سن و اختلاف وزن داشتن.

با اینکه همسان بودن یکیشون 30 هفته بود، یکیشون 28 هفته.

ولی همزمان بدنیا اومدن...یکیشون ریزتر بود...الان 1/5 سالشونه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.