2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۳.۵هستم خداکنه مال منم باز نشه  خدا بچه هات را نگه داره برات اگر یادته چه قرصهایی میخوردی ...

به من تا 30 هفته گفت روزی یدونه آسپرین بخور

هفته های آخر چون گاهی درد زیر شکم داشتم و برای جلوگیری از انقباضات رحمی یک قرص بهم داده بود ضدسقط بود .اسمشو یادم نیست . ریز و سفید بود .

قرص دوفاستون هم میخوردم روزی یدونه.

هر هفته هم یدونه آمپول میزدم پروژسترون خارجی

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
ایول چه اطلاعاتی اصلا نمیدونستم🙄 نگفتین من چکار کنم دوقولو شه خیلی دوسدارم

قرص کلومیفن یک ورق بگیر ده تا قرص ریز توش داره

از روز سوم تا هفتم پریودی ..شبی دوتا قرص بخور...اگه تحت نظر دکتر باشی بهت میگه مثلا روز 12 برو سونو ببینن سایز فولیکول هات چنده..اگه بالغ بودن یدونه آمپول هاش سی جی میزنی تا تخمک هات آزاد بشن و همون شب نزدیکی میکنی و هر شب در میون تا یکهفته نزدیکی میکنی..انشاالله اگه قسمتت باشه میشه.

قرص کلومیفن یک ورق بگیر ده تا قرص ریز توش داره از روز سوم تا هفتم پریودی ..شبی دوتا قرص بخور...اگه ...

مرسی عزیزم پس برم تحت نظر پزشک بهتره 😘

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
آره بگو میخوای دوقلو بیاری کمکت میکنن

ممنون😘

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
دعا کن منم بدون دردسر نی نیهام بیان .منم روزای اول لکه بینی داشتم شیاف زدم واستراحت مطلق بودم بعد خو ...

انشاالله

همسان ان؟

عزیزم برای اینکه بدونی دوقلوی همسانن یا غیر همسان باید ببینی جندتا جفت و جندتا کیسه آب تو سونو ...

مال من دوتل کیسه ودوتا جفت بودن واسه همین ناهمسانن به ادن خانم گفتم که ممکنه یه جفت باشه ودوتا کیسه بازن همسان میشن چون از یک جفت تغذیه میکنن درضمن سونو میگه همسانن یا نه 

مثلا چجوری میشه ک اختلاف سن دارن  تو دوبار نزدیکی جدا تشکیل میشن؟

عزیزم دوتا تخمک که ازادبشه به فاصله با دوبار نزدیکی جنین دوتا میشه چجور اخه با یع بار نزدیکی دوتا بچه ناهمسان که ۱هفته اختلاف دارن تشکیل میشه اینا هم دکتر سونو گفت ازخودم نمیگم