moana مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 عنوان دوقلویی🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 100 پست توسونوگرافی زده یه روز یه جنینا بزرگتره فک میکنین همسانن یا غیر همسانمیشه گفت چون یه روز دیرتر تشکیل شده غیرهمسان باشه 1396/11/13 | 21:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monis عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 58 عزیزم تو سونو مشخصه اگه تو دوتا کیسه باشن غیر همسان هستن.منم دوقلو باردار هستم.الان چند هفته ی؟ وای خدایا شکرت منم مامان شدم اونم دوقلو خیلی خوشحالم....خدا به هرکی دوس داره مامانشه زودتر بده ...
monis عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 58 سلام مامانای دوقلو چه کالسکه ای خریدین؟چی بهتره بخرم؟باتوجه به عرض معابر و.. من که کالسکه نمیگیرم با این خیابونای داغون نمیشه کالسکه برد بیرون. وای خدایا شکرت منم مامان شدم اونم دوقلو خیلی خوشحالم....خدا به هرکی دوس داره مامانشه زودتر بده ...
fahim_papaver عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 38 من که کالسکه نمیگیرم با این خیابونای داغون نمیشه کالسکه برد بیرون. آخرش لازم میشه؛همیشه که کسی همراهت نیس؛تفریح و سفر و تالار و.. میخوای بریمن ماشینم دارم اما برای همه جا کافی نیست
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 سلام مامانای دوقلو چه کالسکه ای خریدین؟چی بهتره بخرم؟باتوجه به عرض معابر و.. عزیزم من بغل هم دلیجان گرفتم عالیه چون پشت هم که باشه پشتیه حالت خابیده نداره واون پشتیه گفتن موها جلویه را میکشه ودعوا😂
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 عزیزم تو سونو مشخصه اگه تو دوتا کیسه باشن غیر همسان هستن. منم دوقلو باردار هستم.الان چند هفته ی؟ من بچهام ۵ماهشونه الان اگه کیسه جدا باشه غیر همسانن اگه کیسع جدا جفت یکی همسانن
fahim_papaver عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 38 عزیزم من بغل هم دلیجان گرفتم عالیه چون پشت هم که باشه پشتیه حالت خابیده نداره واون پشتیه گفتن موها ج ... مبارکه عزیزمعرضش چقدره؟
fahim_papaver عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 38 من فرشته هات به دنیا اومدن؟دکترت کیه؟کدوم بیمارستان زایمان میکنه؟؟
fahim_papaver عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 38 عزیزم من بغل هم دلیجان گرفتم عالیه چون پشت هم که باشه پشتیه حالت خابیده نداره واون پشتیه گفتن موها ج ... منظورت اینه که جلویی حالت خوابیده نداره..
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 فرشته هات به دنیا اومدن؟ دکترت کیه؟کدوم بیمارستان زایمان میکنه؟؟ اره عزیزم دکترنقشینه توبهشتی خیلیم راضی بودم خداخیرش بده شنبه هامیشینه تو بهشتی
fahim_papaver عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 38 اره عزیزم دکترنقشینه توبهشتی خیلیم راضی بودم خداخیرش بده شنبه هامیشینه تو بهشتی از زایمان تو بهشتی راضی بودی؟؟دکتر نقشینه فقط بیمارستان ویزیت میکنه یا مطب هم داره؟سزارین شدی؟هفته چندم؟
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 از زایمان تو بهشتی راضی بودی؟؟دکتر نقشینه فقط بیمارستان ویزیت میکنه یا مطب هم داره؟ سزارین شدی؟هفته ... اره راضی بودم نه مطبم داره انگار فلکه فلسطینه اره سز هفته۳۷