2777
2789
عنوان

تاپیک یکیو خوندم داغ دلم تازه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
اره کاش یذره آدما بیشتر هوای همو داشته باشن . شما هم غصه نخور عروسی که نگرفتی این محبتی بوده که شما ...

ولی دلم نمیخواد انقد قانع باشمو سریع با طرفم راه بیام 

تاپیک اون خانومو خوندم که همه بهش میگفتن لااقل بگو خونه به نامت بزنه و ...،با خودم میگم من چقدددر ساده بودم 

پیامامونو میخونم که مال قبلا بوده اتیش میگیرم که چطور شوهرم با من حرف میزد و من چقد اروم و محترمانه جوابشو میدادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا گاهی یکارایی میکنه واقعا احساس تنهایی میکنم موقع بحث و ناراحتی خیلی طرفداری خانواده شو ...

عزیزدلم اگه واقعا این مساله اوقات زندگیتو تلخ کرده با زرنگی و سیاست گارد شو بگیر 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب اخلاقش خوبه ولی اینارو که یادم میاد واقعا ناراحت میشم و از غصه میترکم

انقدر یاداوری نکن ببخش بپذیر و فراموشش کن برع

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ولی دلم نمیخواد انقد قانع باشمو سریع با طرفم راه بیام تاپیک اون خانومو خوندم که همه بهش میگفتن لااقل ...

اره قبول دارم همیشه آدمای کم توقع و ساده و خوب مثل منو شما از زندگی و اطرافیان ضربه میخورن بیشتر ضربه میخورن سعی کن از امروز دیگه بخاطر ی نفر دیگه خودتو قربانی نکنی نمیگم با همسرت جنگ کن گذشته رو فراموش کن از امروز مناسبت ها رو ی جشن کوچیک بگیر از همسرت توقع کادو داشته باش برای خودت کم نزار تنها کاری که میتونی بکنی اینه از این به بعد صبورانه عادتش بدی ولی بازم همسرت احساس میکنم بهتر قدرتو میدونه ها 

منم یک سال بعد که اومدیم خونمون رفتم لباس عروس پوشیدم و رفتیم عکاسی ،ولی خب هر چیزی به وقتش ارزش دار ...

همون موقع هم قشنگ بوده الانم بهش فکر نکن شوهرت خوبه زندگیت خوبه دنبال دعواهای الکی نباش 

اره قبول دارم همیشه آدمای کم توقع و ساده و خوب مثل منو شما از زندگی و اطرافیان ضربه میخورن بیشتر ضرب ...

مرسی از حرفای خوبت 

به نظرم ادم عاقلی هستی

دیگه انقد به روش اوردم فک نکنم قدرمو به خاطر اون قضیه بدونه 😂😂 

مرسی از حرفای خوبت به نظرم ادم عاقلی هستیدیگه انقد به روش اوردم فک نکنم قدرمو به خاطر اون قضیه بدونه ...

😁نه دیگه بروش نیار اصلا چون همسرت آدم بدی نیس منت نزار گذشته رو بیخیال باش و از این به بعد خوش باش حرص نخور و زندگی رو تلخ نکن