2777
2789
عنوان

تاپیک یکیو خوندم داغ دلم تازه شد

135 بازدید | 23 پست

منم عقد نگرفتم گفتم عروسی میگیریم 

عروسی نگرفتم سفر انچنانی هم نرفتم خونه هم نخریدیم 

حتی همون موقع لباس عروسم نپوشیدم ،فقط رفتیم دو تا خانواده ها رستوران ، اتلیه هم نرفتیم،از من احمق تر هست ؟

نزدیک دو سال تو عقد بودیم مادر همسرم فوت شد اون وسط منم به خاطر همین سعی میکردم هواشو داشته باشم چون عزاردار بود ،شوهرم پول نداشت چون اون موقع قرض کرده بود که کارشو گسترش بده که درامدش بیشتر بشه ، از اون ور با خانوادش دعوامونم شده بود و تا چند وقت خواهرش حتی نمیذاشت شوهرم خونشون غذا بخوره و خلاصه اینا باعث شد که نتونیم تا سال مامانش صبر کنیم و مجبور شدیم زودتر بیایم خونمون 

من  از شوهرم خواستم که عروسی بگیریم ولی هر دفعه دعوامون میشد و من دلم براش میسوخت چون مادر که نداشت خانوادشم که از دشمن بدترن براش ،میگفت من اگه عروسی بگیرم هم کسیو ندارم که بیاد 

حالا همیشه فک میکنم که هیچ ارزشی واسه من قائل نشده هیچ کاری برام نکرده 

پدرش با ازدواج ما مخالف بود و روز عقد نیومد ،هر دفعه شوهرم اینو میگه که به خاطر من جلو باباش وایستاده و کلی جنگیده و همین از نظرش یعنی من براش ارزش دارم 

الان باید تشکر کنم که اومده منو گرفته ؟ی بار باید اینو به شوهرم بگم اه 

الان از شوهرت راضی؟ 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شرایطت مثل منه اسی منم مادر همسرم ۶ ماه بعد عقدمون فوت کرد بخاطر بیماری قلبی . بعد جنگ ما شروع شد همسرم گفت مشهد من گفتم عروسی ‌ ‌ یبار بود ولی کاش نمیگیرفتم 

بعد از دوسال عروسی پدرش میگه قدمش نحس بود و همیشه با من دشمنی میکنه هیچوقت نمیبخشمش خانواده اش ازم سرد شدن . من مادرشو دوس داشتم ولی همسرمم همیشه تو دعوا میگه میگه تو نحس بودی 

پس همسرتو قدر بدون که جلو پدرش ایستاده 

گزشته ها رو بریز دور زندگیتو بساز چی شد چی نشد چه فایده ایی داره تا کی میخوایی بشینی بگی عروسی نگرفتم ماهم تو کرونا بود عروسی نگرفتیم بچه دار میشی یه جشن مفصل میگیری کاری که خواهرم کرد آتلیه هم رفت اتفاقا لباس جشنشم سفید گرفت با لباس دخترش ست کردن چه اشکالی داره هی واسه خودتو شوهرت اوقات تلخی میکنی چرا

نمیدونم

مگه باهاش زندگی نمیکنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چقدر شرایطت مثل منه اسی منم مادر همسرم ۶ ماه بعد عقدمون فوت کرد بخاطر بیماری قلبی . بعد جنگ ما شروع ...

وای 🥲 با شوهرت خوبی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای 🥲 با شوهرت خوبی؟

نمیدونم واقعا گاهی یکارایی میکنه واقعا احساس تنهایی میکنم موقع بحث و ناراحتی خیلی طرفداری خانواده شو میکنه خصوصا پدرش از پدرش متنفرم .... خیلی بهم بدی کرده .‌

هیچی تو زندگی کم نمیزاره تا اونجا که توانشه خرید میکنم بخودم میرسم وضع بدی هم نذاره کاری و اهل خانواده و زندگیه تنها دلخوشیم اینه تلاش میکنه من همه چیز داشته باشم چه ماشین چه خونه چه لباس و طلا تا حدودی 

چقدر شرایطت مثل منه اسی منم مادر همسرم ۶ ماه بعد عقدمون فوت کرد بخاطر بیماری قلبی . بعد جنگ ما شروع ...

عزیزدلم 

اره انگار همه یه جوری مشکل دارن و همیشه از زندگی ناراضی 

یکی خونه میخره ناراحته یکی عروسی میگیره بازم ناراحته ...

امیدوارم محبت بین تو و همسرت بیشتر بشه عزیزم 

عزیزدلم اره انگار همه یه جوری مشکل دارن و همیشه از زندگی ناراضی یکی خونه میخره ناراحته یکی عروسی میگ ...

اره کاش یذره آدما بیشتر هوای همو داشته باشن . شما هم غصه نخور عروسی که نگرفتی این محبتی بوده که شما در حق همسرت کردی اونم ی محبت بزرگتری کرده در حقت با وجود مخالفت پدرش بازم باهات مونده و خودشو جدا کرده از خانواده بخاطر شما 

گزشته ها رو بریز دور زندگیتو بساز چی شد چی نشد چه فایده ایی داره تا کی میخوایی بشینی بگی عروسی نگرفت ...

منم یک سال بعد که اومدیم خونمون رفتم لباس عروس پوشیدم و رفتیم عکاسی ،ولی خب هر چیزی به وقتش ارزش داره 

البته توام درست میگی تا اخر عمرم که نمیتونم بع خاطرش غصه بخورم