2777
2789
عنوان

توی بد مخمصه ای گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 59 پست

فکر آخرتت رو هم کردی ؟ 

توبه کن از راه خطا برگرد 

شوهرت رو ببر مشاوره درستش کن

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه می دونستم اینجور میشه غلط می کردم این گناه مرتکب شم نمی دونستم تهش بدبختی نادونی کردم.همش میگ ...

عزیزم شوهرت ی مارزخمیه ازش هرچه زودتر جدا شو بدون دادگاه با وضع معتادی که داره بچه هارو به خودت میده نگران نباش

به آینده بچه هات فکر کن 

هیچ بچه ای دوست نداره 

مادرش خراب باشه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

یعنی چی میدونه خیانت و و چیزی نمیگه

این کاراش از صدتا چیز گفتن بدتر نیست؟

می کشتش بهتر بود

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اون آقا بامن خیلی خوبه از طرفی میگه کافیه اشاره کنی تا طلاقت بگیرم وبامن ازدواج کنی.ولی من بدون بچه ...

چه شوهر بی غیرتی داری!! خب طلاق بده بهتره تا ننگ خیانت هم رو پیشونی شما نباشه... حداقل بری بااون ازدواج کنی.... میدونی زنا گناهی نابخشودنی در در گاه خداست....

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم شوهرت ی مارزخمیه ازش هرچه زودتر جدا شو بدون دادگاه با وضع معتادی که داره بچه هارو به خودت میده ...

بعد باوضعی که اسی داره چی??

قابل اعتماد نیست بچه ها رو بهش بدن

اگر بچه هاش و تربیت و آینده اشون واسش مهم بود شئونات اخلاقی رو رعایت میکرد و خیانت نمیکرد....

متاسفانه بچه ها قربانی اعتیاد پدر و حماقت و هوس مادر شدن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اون آقا زر میزنه... طلاق بگیر من میگیرمت... حالا کافیه طلاق بگیری اونم دو سوته پا بذاره به فرار... توبه کن برگرد به زندگیت به شوهرت کمک کن.. چون داری خیانت میکنی از هر کار شوهرت حالت بد میشه

چه شوهر بی غیرتی داری!! خب طلاق بده بهتره تا ننگ خیانت هم رو پیشونی شما نباشه... حداقل بری بااون ازد ...

داره انتقام می گیره 

راحت طلاق بده این بره دنبال زندگی و عشقش؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤