2777
2789
عنوان

توی بد مخمصه ای گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون آقا زر میزنه... طلاق بگیر من میگیرمت... حالا کافیه طلاق بگیری اونم دو سوته پا بذاره به فرار... ت ...

من اصلا از ازدواج بدم میاد حتی اون آقا وچنین قصدی هم ندارم

ولی شوهرم خیلی اذیتم کرده ومیکنه دیگه نمی تونم ومیدونم تغییرش جزو محالاته اصلا تو باتلاق گیر افتادم هیچ چاره ای ندارم 

واقعا به چه کنم افتادم   

یک طرفه قضاوت کردن کار راحتیه که همه تو این تاپیک دارن انجامش میدن

مشکل از قانون که حق طلاق با مردِ، یهو همگی تمام مشکلات آقا رو که از اول داشته و زندگی و به گند کشیده فراموش کردید چسبیدید به خیانت خانم

درسته کار ایشون اشتباه وحشتناکیه ولی پایه های قبلش چی بوده هم مهمه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقااا ولی چه فایده زندگی اون بچها تباه شده... کدوم بجه ای دلش میخواد بفهمه پدر مادرش چه کاره هستن. ...

منم همینو میخام ولی چرا نمی تونم😭 رفتار شوهرم ده برابر بدتر شده ومن نمی تونم اینطوری ادامه بدم وطلاقم نمیشه گرفت تنها چیزی که منو سرپا نگه داشته اون آقاست 

عزیزم پیام هایی منو نمیخونی که! گفتم که طلاق بگیری بچه هارو دادگاه میده بخودت

چرا اگه بچه هام بهم بدن حاضرم طلاق بگیرم وتوبه کنم 

شما مطمئنی عزیزم آخه من سرچ کردم 

چقدر سخته شرایطتت ،باید خیلی فکر کنی ،خیلی زحمت بکشی تا از این مخمصه نجات پیدا کنی البته توکل بخدا وتوبه کن وهیچ وقت دیگه اجازه نده مردی وارد حریم شخصیت بشه تا به خیانت بکشه 

البته دیگه باین اقا دیگه نمیتونی ازدواج کنی چون حرام ابدی شدی بهش سعی کن خودتو بسازی الان داغونی کم کم خودتو درمان کن به خاطر بچه هات

چرا اگه بچه هام بهم بدن حاضرم طلاق بگیرم وتوبه کنم شما مطمئنی عزیزم آخه من سرچ کردم

اره مطمئنم . میتونی از ی وکیل هم مشاوره بگیری البته این خیانت و رابطه تو اینجا گفتی دیگه هیج جا نگو باشه عزیزم

چقدر سخته شرایطتت ،باید خیلی فکر کنی ،خیلی زحمت بکشی تا از این مخمصه نجات پیدا کنی البته توکل بخدا و ...

حس می کنم هیچ کسو ندارم خیلی تنهام هیچ کس دوسم نداره حتی خدا ولم کرده همش می گم چرا خدا گذاشت به این دام بیافتم چرا جلوم نگرفت ،ده سال صبر کردم ومعتقد بودم خدا جوابم میده همش امیدم بهش بود مطمئن بودم بلاخره دستم میگیره چرا اینجوری شد پس 

اونم منی که اینقدر محکم بودم واز اینجور چیزها به شدت دوری می کردم وبدم میومد منم مثل شماها معتقد بودم این بدن فقط متعلق به شوهرمه،بدم میومد،حرام می دونستم کاش کمتر قضاوت بشم 

حس می کنم هیچ کسو ندارم خیلی تنهام هیچ کس دوسم نداره حتی خدا ولم کرده همش می گم چرا خدا گذاشت به این ...

خدا میبخشه فقط توبه کن دیگه هیچ وقت اینکارو نکن 

باشه ما همه انسانیم بعضی وقتا خدا میزاره خطا کنیم تا غرورمون بشکنه 

توبه ابدی کن با خدا عهد ببند دیگه هیچ وقت تحت هیچ شرایطی عهد نشکن دنیا خیلی سخته باید صبر کرد به خدا توکل کرد 

الان اگه عکسش بفرستم مثل کارتون خواباست حتی دوس ندارم بهش نگاه کنم.هرچیم بهش میگم میگه من کارگرم زحم ...

همه مردا کارشون همینه.

نمیتونم تحمل کنم با کسی هم خونه باشم که ماهی یه بارم نمیره حموم

خداصبرت بده فقط

تمیزی یه شرطه برا اینکه زندگیتو مشترک بشی

اره مطمئنم . میتونی از ی وکیل هم مشاوره بگیری البته این خیانت و رابطه تو اینجا گفتی دیگه هیج جا نگو ...

حضانت رو نمیدونم ولی بابت اعتیاد راحت طلاق نمیدن . برای اعتیاد خیلی سنگییییییین طلاق میدن.  یه سری شروط خاص هست برای فرد معتاد که اگه اون موردها وجود داشته باشه خانم میتونه طلاق بگیره