2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نی نی منم همینطوری بود دقیقا از 4ماهگی شیر خشک نان رو نخورد واسش اپتامیل گرفتیم تا یه ماه تا میخورد پی پی میکرد ولی بعد خوب شد

🌸نشانه يك انسان زيبا اين است كه هميشه زيبايي ديگران را مي بيند🌸

نان که صهیونیستیه. اصلا ندین بهش.  آپتامیل ایرانیه. خوبم هست. پی پی هم داره طبیعی انجام میده. زیاد نیست.

اما خب میگن کلا شیرخشک خوشمزه به بچه ندین چون عادت میکنه و شیر خودتونو نمیخوره. و آپتامیل هم خیلی خوشمزه و خوبه. البته من به پسرم میدم اما شیرخودمم میخوره و بازی درنمیاره

نان که صهیونیستیه. اصلا ندین بهش.  آپتامیل ایرانیه. خوبم هست. پی پی هم داره طبیعی انجام میده. ز ...

چه حرفا یعنی چی صهیونیستی 😮😮

اگه مشکل داشت که وارد نمیکردن 

اتفاقا منم گول این حرفا رو خوردم که شیرخشک خوشمزه است و شیر مادر نمیخورن آپتامیل گرفتم پسرم اصلا نخورد به زور یکم کلا از هر چی غیر شیر مادر بدش میاد و شیشه رو هم دیگه نگرفت اسیر شدم والا 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
نان که صهیونیستیه. اصلا ندین بهش.  آپتامیل ایرانیه. خوبم هست. پی پی هم داره طبیعی انجام میده. ز ...

😂😂😂😂

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

😂😂😂😂

ديگه فقط مونده بود شيرخشك صهيونيستي بشه😂😂

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
😂😂😂😂 ديگه فقط مونده بود شيرخشك صهيونيستي بشه😂😂

برا شرکت نستله هستش و کلا همه محصولات نستله مثل کیت کت و نسکافه و دسانی و نان و ...صهیونیستی محسوب میشن و خریدشون و تامین اوضاع مالیشون توسط ما ،باعث قوی شدنشون تو جنگ با مردم بدبخت غزه و یمن و.  میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز