2777
2789
نان که صهیونیستیه. اصلا ندین بهش.  آپتامیل ایرانیه. خوبم هست. پی پی هم داره طبیعی انجام میده. ز ...

اپتامیل ام خارجیه😐همشون تو ایران اما تولید میشن

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
برا شرکت نستله هستش و کلا همه محصولات نستله مثل کیت کت و نسکافه و دسانی و نان و ...صهیونیستی محسوب م ...

😳

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه دوره یه لیست از کمپانی هایی که مدیراشون یهودی و صهیونیست بودن منتشر کردن گفتن اینا رو تحریم کنید، یکیش نستله بود، ایشونم احتمالا به خاطر اون میگه، چقدر مردمو سیاسی کردن که تا شیر خشک پیش رفته!!!

برا شرکت نستله هستش و کلا همه محصولات نستله مثل کیت کت و نسکافه و دسانی و نان و ...صهیونیستی محسوب م ...

اگه مشكلي داشت جمهوري اسلامي واردش نمي كرد

😕😕😕😕

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
چه حرفا یعنی چی صهیونیستی 😮😮 اگه مشکل داشت که وارد نمیکردن  اتفاقا منم گول این حرفا رو خورد ...

الان چی وارد نمیکنن؟!

خیلی راحت همه چیو علنی دارن میفروشن ماشالله مسولینم که توخواب خوشن

شما هرچی کوچولوت میخوره بهش بده بچه من که آپتامیل و ببلاکم میخوره 

ولی بنظرم ببلاک دل درد میاورد براش

اپتامیل و ببلاکم خارجین یادم نیست ولی فکنم سویسی بودن

همه شیرا تو بسته بزرگ میان ایران و اینجا قوطی میشن

ایران اگه نخواد حمایتی بکنه باید خودش شیر 100%ایرانی بسازه

که خب بلد نیست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اپتامیل ام خارجیه😐همشون تو ایران اما تولید میشن

آپتامیلو من کلا فقط دیدم زده مشهد .ایران

مارکای نستله  تو ایرانم تولید بشن امتیازش و یه درصدی از سودش میرسه به اسرائیل لعنتی که داره بچه هارو تو غزه به خاک و خون میکشه

آپتامیلو من کلا فقط دیدم زده مشهد .ایران مارکای نستله  تو ایرانم تولید بشن امتیازش و یه درصدی ...

نه عزیزم یک شرکت در مشهد پرش میکنه

قوطی میسازه چاپ میزنه پر میکنه

شرکت وارد کنندست ببلاکم همین طور

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اگه مشكلي داشت جمهوري اسلامي واردش نمي كرد 😕😕😕😕

جمهوریه مارو اگه میخواستن اسلامی اداره کنن متاسفانه این وضع خیابونا و اداره ها و اماکن عمومی نبود

از غیراسلامی بدتر شده

جمهوریه مارو اگه میخواستن اسلامی اداره کنن متاسفانه این وضع خیابونا و اداره ها و اماکن عمومی نبود ا ...

از بحث سياسي خوشم نمي ياد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
اپتامیل و ببلاکم خارجین یادم نیست ولی فکنم سویسی بودن همه شیرا تو بسته بزرگ میان ایران و اینجا قوطی ...

بخاطر همین اینقدر تبلیغ شیرمادر شده 

من اولا شیر نداشتم چند روز اول شیرخشک نان گرفتم میخورد رفتم بهداشت تا گفتم شیرخشک میدم گفت وای چرا شیرخشک میدونی شیرخشک جنگ نرم و فردا بچت دچار مشکلات فلانو بهمان میشه 😲😲

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
2790
2778
2791
2779
2792