2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 144 پست
من اصلا به اختلاف سنیشون کار ندارم (میترسم حرف بزنم کارما بشه😂😂😂)ولی اینکه باباتو تنهایی دعوت کرد ...

و اینکه امروز به من و شوهرم و دخترم لباس هدیه اورده به بهانه سوغاتی و تولد که خیلی ازش گذشته

موندم چرا یهو سه تا لباس باهم اورده برامون

چرا مثلا واسه تولد من که دعوت کردم چیزی نداد بعد یکماه لباس اورده !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای مگ تو دست و زبون نداری . بهش بگو دوس ندارم پیش شوهرم بشینی اگ دیدی نشست جلو شوهرت بگو داداشم ...

گفتم غیر مستقیم

دیگه کنار شوهرم نمیشینه و دست نمیده

ولی حجاب نداره

لباس خونگی و راحت میپوشه

حرف هم که نگم

مثل رادیوووو واسه خودش نظر میده و خودشو قاطی میکنه

مثلا من ب مامانم میگم برگ مو رو چجوری نگه دارم تو فریزر

قبل مامانم اون جواب میده و من و مامانمم بهم نگاه میکنیم !

یعنی کافیه مثلا ما بگیم مورچه . این خانم یساعت فلسفه مورچه رو توضیح میده

اصلا ما ادم حسابشم نکنیم اون خودشو دخالت میده

بنداز دور توخونه هم نگه ندار

همین کارو میکنم

اینقدرم زشتن

واسه شوهرم ی تیشرت چاپی اورده

ک از این دست فروشا میخرن و چاپ ای بزرگ و چیپ داره

واسه منم تیشرت چاپی سفید با عکس زشت و گنده جلوش

اصلا انگاری فقط مجبوری خریده

رفته از دستفروش اشغال خریده

حالا لباسای خودش همه به روز و شیک و هر روز یک مدل

حسم میگه فقط مجبوزی خریده دعا بنویسه بده بهمون

وگرنه چرا باید تولد من ماهه پیش بوده الان لباس بدی

تولد شوهرم قبلا بوده

الان چی میدی

میخواستی بدی سر وقت میدادی

رفته پیش دعا نویس دعا گرفته

گفته همه رو ب یه بهونه بدم بره دیگه 😬😬😬

اشتباه از شماست ک از اول کوتاه اومدین ولی رک هی ب داداشت بگو بچه نیاری

ما کاری ب کارش نداشتیم

سرمون تو زندگیه خودمون بود هر کدوم

این عروسه اومده همه رو داره بهم میریزه

همه رو به جون هم انداخته

به خاطر بالا بودن سنش خودشو صاحب نظر میدونه ...شما با هیچ حربه ایی نمی تونین از دخالت هاش در امان باشین چون اقتضای سن و سالشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اکن دیگه چه آدم احمقیه

مطلع نیست باید کمکش کرد بفهمه هممون انسان معمولی هستیم و نیاز به یادگیری داریم 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
توی تمام کتاب ها نوشتن چهل شما اگه منبع معتبری دارید که نوشته خدیجه ۲۷ بوده بگید

کدوم کتاب نوشته ۴۰؟

ما اخیرا مطالعاتی داشتیم

و داخل تلویزیون هم گفتن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
چهره کاملا مشخصهداداش من ۲۵ ساله و اوج جوانیاین خانم حتی خط خنده و نار لبها و زیر چشاش کاملا چروک و ...

من کاری به بقیه چیزا ندارم

ولی این مورد خیلی تو چشم هست

مثلا داداشت میشه

۴۰

این خانم میشه ۵۵.  !!!

این خیلییی مشهود هست

و عجیب

با این مورد اصلا نمیشه کنار اومد

ولی شما به دلت آرامش بده

کاملا از زندگیشون بکش کنار

از ذهن خودتم بکش کنار

و بدون تو این قضیه هم برای شما و هم برادرت هم مادر و پدرت امتحان و رشد و آگاهی خواهد بود

به چشم امتحان نگاهش کن و ببین از این ماجرا باید چی یاد بگیری و به چه نکته ای برسی.

آدم ها مثل ابر هستن

ابرها هم خاصیتشون گذر و گذشتن هست

ببین هر آدمی که میگذره از زندگیت چه پیام رشدی بهت میده

اونو ازش دریافت کن و رد شو

مثلا در مواجهه با این خانم ،چه چیزی خیلی اذیتت میکنه؟

شاید بگی اینکه میخواد همه رو کنترل کنه

پس تو این مورد که شخصی غیر از شما بخواد کنترل کنه،اذیتت می‌کنه

پس خودت کنترل کردن دیگران رو رها کن

مثلا گفتماااا 

شاید موارد دیگه باشه

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی

دوره های خودآگاهی می‌تونه کمکت باشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

استارتر جان خیلی ناراحت شدم براتون.. امیدوارم خدا داداشت رو سر عقل بیاره . 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حالا ۴۰ تا نه ۳ تا ...دو تا ...۵ تا ....مهم عددش نیست که مهم نفس کار هست که بده و با هرزگی تفاوتی ند ...

متوجه نمیشم منظورتو؟

به چه عملی و عمل چه شخصی گفتی هرزگی؟

مثل پیامبر و خدیجه چرا وحشتناک؟؟؟؟

یعنی همیشه یکی باید یه پارازیت بندازه😑

اولا وقتی اسم یه نفر رو میاری که قابل احترامه سعی کن بدونی چطور به کار ببری 

ثانیا این 25و40 رو منبع معتبر دارید معرفی کنید؟ 

چون ما یه زمان با دوستان تحقیق کردیم دیدیم همچین چیزی نبوده 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚