2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 144 پست
یعنی همیشه یکی باید یه پارازیت بندازه😑اولا وقتی اسم یه نفر رو میاری که قابل احترامه سعی کن بدونی چط ...

کلا انکار کنید ،  خوب خدیجه اصلا دختر چهارده ساله  

دیگه قانون چهار عقدی و چهل صیغه هم حتما من الکی میگم

جالبه همه نشستن برای مردی غصه می خورن که دو برابر خواهرش ارث می گیره و غیر از این خانم که از خودش بزرگ تر هست و اگه دلش نخواست  طبق قانون به اختیار خودش میتونه طلاقش بده

جا داره که سه عقدی دیگه و چهل صیغه ای هم بگیره و هر کدوم را نخواست سریع طلاق بده.

به نظرم من و شما و اسی بیشتر باید نگران  خودمون باشیم که کلا قانون اصلا بند حمایتی برای خانم ها نداره جز مهریه

اون هم مردها رفتن جلوی مجلس و گفتن زنها شدن کاسب کار مهریه  ، زندان مهریه را برداشتن

ولی همچنان حق طلاق  دارن ، حضانت فرزند دارند چهار عقدی و چهل صیغه هم دارند و حلالشون هم هست. همچنان ارث دو برابر خواهر دارند،  یعنی سهم همین زنداداش از اموال پدری اسی  از خود اسی بیشتره ، ما باید نگران این چیزها باشیم.

کلا انکار کنید ، خوب خدیجه اصلا دختر چهارده ساله دیگه قانون چهار عقدی و چهل صیغه هم حتما من الکی م ...

عزیزم شیرینی احیانا؟یا ادب نداری؟ 

حضرت خدیجه 

سعی کن درابتدا حرف زدنت رو درست کن 

بعد هم دقت روی کلمات داشته باش که نخوای حرف خودتو ببری زیر سوال 

گفتی 40سال گفتم منبع گفتی اصلا 14سال 

اینا حالا هیچ 

این حق طلاق و...  میتونید قبل ازدواج بگیرید هرکس خودش اختیار داره 

من حقیقتا نگران نیستم 

چون نشستم خونه وشوهرم بنده خدا از 6رفته سرکار 

نفقه مهریه نصف اموال وخیلی حق وحقوق دیگه دارم خبری از 4تا ال و40تا بل  که شرایط بسیار خاص خودش رو داره هم نیس 😅

دراین حد هم میدونم که اگه خدا حکمی رو توسط پیامبر به ما رسونده حتما به نفع خودمون بوده خود نوعی منظورمه 

وگرنه خدا نمیخواد مارو عذاب بده که 

اگه طبق گفته شما عروس دوبرابر بیشتر از دختر میبره خوب این دختر هم جای دیگه عروسه😅

البته نه عروس ارث میبره نه داماد 

پسرودختر میبرن 

میشه اگه امکانش هست محبت کنی دیگه ریپ نزنی 

ظاهرا اسی دوست نداره توی تاپیکش این صحبتها باشه 

ممنونتم🌹

اگه خواستی بیا خصوصی درخواست دوستی شما رو میپذیرم💚

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شیرینی احیانا؟یا ادب نداری؟ حضرت خدیجه سعی کن درابتدا حرف زدنت رو درست کن بعد هم دقت روی کلمات ...

از هر چهار دختر ایرانی یک دختر تجرد  دائم هست یعنی هرگز ازدواج نمی کنه به خاطر شرایط جامعه ، کی گفته هر دختری حتما عروس جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟

بعد حق از پدر نگیره  ولو شده با ازدواج غلط بره از جای دیگه بگیره

چه بسا زنداداش اسی هم اگه از پدر خودش ارث داشت تن به ازدواج  نمی داد که زخم زبون بشنوه

من که میگم دعای موکل دار براتون نوشته

یه نعرو میشناسم خانوادگی یه دعانویس سراغ دارن که کارش حرف نداره

واسه همه دختراشون دعا مینویسن جوری میشن شوهره مچشو با مرد دیگه میگیره ولی باز میگه نه باید با همین زندگی کنیم عاشفشم 

همه ی دختراشونم همینجورینا در عین تاهل دوستم میگیرن 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ردشون کنید بزن خونشون

وای دور از جون نکنه واسه بابات دعای مرگ گرفته باشن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

و اینکه امروز به من و شوهرم و دخترم لباس هدیه اورده به بهانه سوغاتی و تولد که خیلی ازش گذشتهموندم چر ...

همین دیگه... خیلی عجیبه.. دوری کنید ازش

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
رفته مبلو خریده با داداشم اوردن گفتن قیمتش مناسب بوده خریدیم بابامم پولشو دادهواسه تولد هم نگفتن تول ...

ببخشید که کنجکاوی میکنم

برادرت چطوری با این عفریته اصن آشنا شد...؟

مادر پدرت به برادرت خیلی رو دادن که اینکارو کرد

چجوری باهاش ازدواج کرد؟

قیافش هیکلش میخوره اصن به برادرت

عزیزم شیرینی احیانا؟یا ادب نداری؟ حضرت خدیجه سعی کن درابتدا حرف زدنت رو درست کن بعد هم دقت روی کلمات ...

عزيزممممم باهوشه من با ادبه منننن؟؟؟؟

شما خودت ميگي خدا حكمي رو كه توسط پيامبر به ما رسونده به نفع ماست بعد خودت پاشدي رفتي حق طلاقو حضانتو فلانو از شوهرت درخاست كردي بهت داده الانم تو خونه نشستي نگرانه هيچي نيستي و به بقيه هم توصيه ميكني بريد حقوق ناقصشونو كه بواسطه فقه و دين به قانون اضافه شده از شوهرشون بگيرن؟؟؟؟🤣

عزيزم اگه حكم خدارو قبول داري و دفاع ميكني ازش پس چرا سرم خم نكردي بدون حق طلاق و فلان عقد كني؟؟؟؟

اگرم ميدوني جايي كمو كاست داره قانون كه خودتم اصلاحش كردي تو زندگيه شخصيت پس چرا باز دفاع ميكني ازين قضيه ؟دوستمون شيرين نميزنه شما شيرين ميزني كع توي چار خط نظرت چارتا تناقض وجود داره😑

عزيزممممم باهوشه من با ادبه منننن؟؟؟؟شما خودت ميگي خدا حكمي رو كه توسط پيامبر به ما رسونده به نفع ما ...

کجای حرفام گفتم من حق طلاق وحضانت گرفتم؟ 

نمیدونم شاید موقع عقدم شما بودی اونجا من خبر ندارم؟!!!! 😅

ادمایی مثل شما که ندونسته میان ویه قسمتی میخونن بعد دویست صفحه کتاب ازش درمیارن وفقط به خاطر یکسری مشکلاتی که براشون توی زندگی پیش اومده طرف رو به رگبار میبندن🤣

این جور ادمارو قول دادم کاریشون نداشته باشم تونی نی سایت واز کنارشون رد بشم گل من💚💚

شیرین زدن ونزدن هم بزرگوار اگه یکبار بادقت از اول سرفرصت بافکرباز پیامارو مجدد بخونی متوجه میشی منظورم نسبت به کدوم حرفشون بود 

اگه هم که خوندی ومتوجه نشدی به قول یکی از دوستان شما حرف بعدیتم درسته😅

موفق باشی🌹

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚