2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 144 پست
منظورم صیغه هست ..گه اون خانوم گفت چهار عقدی و ۴۰ صیغه حلال ...شما جواب دادی ۴۰ تا صحیح نیست و مطالع ...

من سن حضرت خدیجه رو گفتم

چه قاطی پاتی شد

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه امروز به من و شوهرم و دخترم لباس هدیه اورده به بهانه سوغاتی و تولد که خیلی ازش گذشتهموندم چر ...

اگه مشکوکه 

لباسارو بنداز بره 

به همین راحتی 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

عزیزم وقتی چنین ادمی مخ یه پسره بیست و پنج ساله رو با این سن زده معلومه چکاره ست...از دستش چیزی نگیرید...

این ادم یه موجود خطرناکه که قطعا باکلی دعا و طلسم وارد این زندگی شده و برای بقای خودش و دور از جون پدر و مادرت،برای ارث و میراث و عزیز شدن هزاران کار انجام میده..

یکی از اینا تو فامیل ما وارد شده بود خدا شاهده با بدبختی حذف شد..اونم خودش باعث حذف خودش شد وگرنه کسی زورش بهش نمیرسید

قاشق نشسته

من جای شما باشم خوردنی ازش نمیگیرم...هدیه قبول نمیکنم...این دور از جون همه تون میخواد همه رو از پا دربیاره و بشه صاحب خونه و همه چی...

بنداز دور اشغالایی که براتون اورده

قاشق نشسته

معلومه جادو گر ، خدا به دادتون برسه تا می تونی ازش فاصله بگیر ، به مامانت هم بگو رو نده بهش چه قدر مامانت بی زبونه ،اصلا نباید باهاش رفت وامد می کردید ، حالا که دیدید ادم خوبی نیست ازش کناره بگیرید مامانت به دادشت بگه زنت نیار خونم خودن مریضم ، برید باهم خوش باشید ، داداشت چه خطایی کرده صدرصد همتون رو جادو کرده لباسا رو هم بریز دور 

کدوم کتاب نوشته ۴۰؟ما اخیرا مطالعاتی داشتیمو داخل تلویزیون هم گفتن

ولی یادمه بچه بودیمم معلما یا از کتاب دینی یا از خودشون میگفتن سن خدیجه خیلی بالا بودهمن یادمه حدود پنجاخ

دعا گرفته که داداشت دهنش بسته شده با این اختلاف سنی .

هر روز خونه خودت و خونه مادرتون سوره‌ی بقره بذارید و بخونید .

منم یه زن دایی داشتم خیلی پایین تر بود سنی نه ولی فرهنگی از خانواده‌ی ما  پایین تر بودن . دیگه از روز اول دعا گرفتند شروع شد طوریکه همه میدونستیم .پیششم میشینی همش میگه فلان دعا نویس و فلان کار دعا نویس و ...

بعد اینا یه مدت اختلاف خوردن که داییم خیلی خودش از اون بدش اومده بود و میخواست طلاقش بده دیگه خونه نمی‌رفت. اومد گفت بالای ۲۰ تا دعا توی ماشین تو جاهایی که فکرشم نمی‌کنید پیدا کردم .

ولی دوباره دعاهاش گرفت و الان داییم مریض شده از دست زنش کلا طوری شده که اگر زنش بگه بمیر میمیره. 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ولی یادمه بچه بودیمم معلما یا از کتاب دینی یا از خودشون میگفتن سن خدیجه خیلی بالا بودهمن یادمه حدود ...

همین دیگه

هیچ منبعی نداشت و حتی آقای طباخیان شبکه دو هم گفته که ایشون یا همسن پیامبر هستن یا کوچکتر یا یکی دو سال بزرگتر

اگر از فضائلشون بخونی خیلی تعجب میکنی

آنقدر قدرتمند بانفوذ ثروتمند مقتدر بودن

بخاطر ایشون بود که اسلام اینقدر پیشرفت داشت

از بس نفوذ داشتن

پیامبر عااااشقانه دوسش داشتن 

خیلییی زیاد

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

هم خودت هم مادرت تو خونه تون سوره بقره پخش کنید 

احتمالا بعد از پخش خیلی اذیت شین، ولی قطع نکنین 

چون اگر وسطاش ک اذیت شدین سوره رو قطع کنین بد تر میشه 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
همین کارو میکنماینقدرم زشتنواسه شوهرم ی تیشرت چاپی اوردهک از این دست فروشا میخرن و چاپ ای بزرگ و چیپ ...

عزیزم من موافق دعا نویس نیستم ولی با این تفاسیر اگه رفتی لباساشو ببر پیش دعا نویس اگه دعا داشت باطل کنه بعد بنداز دور

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....