2777
2789
عنوان

دید و بازدید عید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 24 پست
آخه صابخونه که مثلا چیزی نمیگه عزیزم اما من خودم معذب میشم به همه چی کارداره پسرم تامیزهفت سین ودکور ...

خب بچه ست 

مگه بقیه بچه ها اینجوری نیستن

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اذیت می کنه وگرنه دوست دارم با خودم همه جا ببرمش

من بچه بیاد خونم اذیت کنه اصلا ناراحت نمیشم به شرطی که پدر و مادر خنثی نباشن

شماهم ببر ولی خیلی مواظب باش چون میزبان از خنثی بودن والدین بیشتر حرص میخوره

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
یه باررفته بودم خونه یکی از فامیلهای همسرم زد گلدونشونو شکست بخداحواسمم بهش بودا اما خیلی شلوغه

وای خب بچه ست 

این چیزا که قابل جبرانه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
وای خب بچه ست  این چیزا که قابل جبرانه

بقیه درک نمیکنن که بچه س و این حرفا تو فامیل شوهر من تا اسم پسرم میاد همش میگن شیطونه و بریز بپاشه و این چیزا حالا پسر من فقط دو سالو نیمشه شعور ندارن که چقدر کوچولوئه. من کلا کات کردم باهاشون راحت

عشقم پسرم😘😘😘
بقیه درک نمیکنن که بچه س و این حرفا تو فامیل شوهر من تا اسم پسرم میاد همش میگن شیطونه و بریز بپاشه و ...

اخی عزیزم😍😍

بقیه درک نمیکنن که بچه س و این حرفا تو فامیل شوهر من تا اسم پسرم میاد همش میگن شیطونه و بریز بپاشه و ...

دقیقا اسم پسرمنم بددر رفته یه بار دختردایی شوهرم میگفت پسرتون به شلوغی معروفه خب آدم معذب میشه دیگه

دقیقا اسم پسرمنم بددر رفته یه بار دختردایی شوهرم میگفت پسرتون به شلوغی معروفه خب آدم معذب میشه دیگه

آره واقعا درکت میکنم بدتر از اون اینه که هی میخوان راهکار بدن یکی میگه بذارش مهد یکی میگه ببرش پارک یکی وسایلشو از جلو دست جمع میکنه کلا حس بدی بهم دست میده. 

عشقم پسرم😘😘😘

[QUOTE=53074727]آره واقعا درکت میکنم بدتر از اون اینه که هی میخوان راهکار بدن یکی میگه بذارش مهد یکی میگه ببرش پارک ...[/QUO

همینطور که میگی عزیزم منم به خاطر همین میخوان اگه رفتم نبرمش